Skellefteå

Igår åkte jag tillbaka till Skellefteå. Resan gick bra men det är inte alls lika roligt att vara här som i Ånge där jag har familj, katter och fyllt kylskåp. Men så lite som det är kvar nu så borde jag kunna bita ihop!

IMG_9596.jpg

Söndagen var härlig. Jag tränade och myste med katterna hela dagen. Diesel var fortfarande lite hängig men inte alls som i lördags. Han försvann en sväng under morgonen. Jag letade igenom huset två gånger från tag till golv och hann bli något orolig innan jag hittade honom längst ner i Emils mammas garderob, längst in, bakom kläderna. Man märker att han inte mår så bra, jag bara hoppas att det går över fort.

IMG_0337.jpg

Whisky skulle vara med och träna, han började med att hoppa upp i mitt knä två gånger när jag cyklade, eller hoppa upp, han hängde sig med klorna i mitt lår så jag fick putta upp honom. Lite svårt att cykla med en katt i knät men det blev fyrtiofem minuter i alla fall. Det var inte lättare att köra styrka, efter bara några övningar på rygg hade jag en katt på magen, lyckades få till trettio minuter i alla fall.

IMG_0339

IMG_9547

Under resten av dagen packade jag ihop mina saker och myste ännu mer med katterna. Till middag blev det kyckling och sallad, himla gott. Efter  det åkte jag mot Skellefteå igen. Fick sällskap av Filip och Emma till Sundsvall, Filip körde så jag kunde passa på att vila lite.

IMG_0336.jpg

IMG_0340.jpg

Resan gick som sagt bra men varje kilometer tog emot, det känns lite bättre nu när jag är här dock och det är bara en vecka tills jag åker hem igen.