En helt vanlig dag

Idag har det inte hänt någonting speciellt alls. Jag vaknade i morse och skulle gå och gymma, vilket jag inte gjorde. Snoozade en timme extra istället. Klev sedan upp och gjorde mig klar. Åt samma sak som alltid, fiberhavregrynsgröt med chiafrön och ägg i, banan, kiwi och äpple, samt Go Greens ekologiska osockrade mandeldryck till. Hade två lektioner även idag och åkte efter dem in till stan, lämnade ett paket på posten och åkte sedan och tränade. Idag blev det sextio minuter crosstrainer, en halvtimme armar och en kvart mage. Lika slutkörd idag om inte ännu mer. Jag har ingenting mer roligt att dela med mig av. Emil är i Växjö, Diesel är lite bättre men nyser fortfarande hela tiden, familjen mår bra och vädret är halvdåligt.

En sak kan jag väll nämna och det är att vi nu funderar mycket på säng och vad vi ska köpa. Idag fick jag dock en idé om att jag ska bygga min egna sänggavel. Emil gillade tanken och är han med så kanske det blir av. Hittade nämligen lite inspiration idag i form av sänggavlar, såklart, som inte finns att köpa någon stans, såklart. Om det blir ett bygge så kommer det bli en sänggavel med inbyggda sängbord och lampor, låter rätt häftigt och det hoppas jag att det blir.

Klockan är bara sju men jag vet inte vad jag ska göra för att hålla mig vaken så mycket längre, läsa lite kanske. Är riktigt inne i Harry Potter-böckerna just nu, det går undan och jag är på min tredje bok, på engelska då såklart annars får jag inte samma känsla, en känsla som jag tror filmerna ligger bakom. Men jag säger väll god natt nu då, för det dröjer nog inte länge innan det är god natt. Ha en bra kväll!