En vanlig dag till, nästan

Idag vaknade jag och kände mig otroligt utvilad, sådär att det kändes som att jag hade försovit mig. Jag bad Siri som låg i soffan att tala om för mig vad klockan var (uppdaterade ipaden igår så nu kan jag prata med den utan att den är i närheten, coolt och mycket effektivt). Först gjorde jag det i sömnen, och jag drömde att hon svarade tio över tio. Vaknade till på riktigt och frågade ”igen” och då klockan var bara halv sex så jag somnade om.

Vaknade igen vid sju, av fågelkvitter, papegojor och flamingos, mitt mobillarm. Såg att vår lärare hade skrivit att vi idag skulle ha en gästföreläsare på skola och då istället för att börja fem i nio, börja vid elva. Jag klev upp i alla fall och åt frukost och tog mig iväg på gymmet, äntligen lyckades jag med det. Det blev fyrtio minuter på crosstrainern innan jag åkte hem och gjorde mig klar för skolan.

Dagen har varit superintressant och superdeprimerande, kanske inte superdeprimerande men lite tung. För en som mig som inte är så bra på att producera musik känns hela musikvärlden, i den tid vi lever i idag, helt oåtkomlig. Som att jag redan måste vara en färdig, låtskrivande, producerande artist för att kunna kunna bli en artist. Men jag är inte bitter, jag fortsätter med det jag gör i alla fall så får vi se vart jag hamnar, det viktiga är ju att jag tycker att det är roligt.

Har helt glömt bort att nämna det, men jag sjunger på en låt (I´ll be there) som just nu tävlar i finalen i P4 nästa Västerbotten, ni får gärna gå in och rösta, på den. Den är skriven av William och Emma. William går musikproduktion på min skola och Emma är hans flickvän, underbara är de. Lägger ut länken nedan.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=6675870

 

Efter skolan åkte jag lite trött och hämtade ut ett paket på posten. Jackan från Max Mara som jag beställde för någon vecka sedan har jag beställt i storlek trettiofyra istället. Har inte ens provat alla kläder som kom och det är även därför som jag inte lagt ut några bilder än, det kommer, kanske. Tog en sväng till på gymmet efter det. Trettio minuter på crosstrainern och en timme styrka. Nu ligger jag i sängen efter att ha gjort en hel del saker sen jag kom hem, men ändå inget vettigt. Är himla trött och i morgon är det en tidig dag igen så jag ska stänga ner och sova nu på en gång, god natt på er.