En hel helg

Då har det varit långhelg. Åkte direkt från skolan när vi slutade vid elva. Hämtade upp Emil på Midlanda i Timrå och åkte sedan in till Birsta och köpte en säng. Superkul! Det blev en säng från Mio, den största de hade. Efter det åkte vi hem och vi har varit hemma hela helgen, bara ätit god mat, myst och ja, det var det.

Jag och pappa har börjat på lampan vi ska ha över köksön också men det är väll kanske det mest produktiva vi kommit oss för.

Här är helgen i bilder.

IMG_0371

IMG_0368

IMG_0367

IMG_0370

IMG_0373

IMG_0374.jpg

Diesel är mycket piggare nu och jag skulle nästan kunna säga att han är helt frisk. Whisky däremot har blivit jättedålig, förmodligen smittad av Diesel. Han nyser hela tiden och det bara sprutar snor. Han har fått samma medicin som Diesel så jag hoppas att det går över snart, vi blir ju så oroliga.

Nu sitter jag på tåget påväg till Skellefteå, från vår till vinter på några timmar. Det har nämligen snöat. Jag är måttligt glad över det. Men som tur är ska jag bara vara där en dag, sedan åker vi söderut på vårturné med klassen. Ska bli roligt, vi kommer stanna i och sjunga i Örnsköldsvik och Stockholm, vad jag vet hittills, så då får jag hälsa på Cattis lite också!

Nu ska jag fortsätta våndas över avstigningen i Skellefteå. Vi hörs i morgon, ha en bra kväll.