Vårshopping

Nu har det blivit vår i Skellefteå också. Snön som föll för några dagar sedan var långt borta när jag kom fram igår, det var till och med lite varmt, inte minusgrader i alla fall.

Idag har solen lyst hela dagen och jag har fått ganska mycket gjort, förutom tvätten. Jag blev hämtat i morse av en kille i klassen, eftersom jag lämnat bilen hos Emil. På skolan repade vi hela dagen, alla de låtar vi ska framföra under turnén. Efter skolan fick jag skjuts igen in till stan där jag strosade runt ganska länge, hade en del ärenden.

Började med MQ. Jag har länge tittat på en klänning därifrån men inte kommit mig för att beställa den eller åka dit och prova den. Men när jag såg den på telefonen idag igen så kände jag att jag var tvungen. Väntar man tillräckligt länge med något som man är lite osäker på om man verkligen behöver eller inte, så blir det efter ett tag en självklarhet att införskaffa det. En ganska smart strategi tycker jag.

IMG_3434 2

Jag var in på Clas Ohlsson och köpte två portabla laddare och en laddningsadepter till bilen. Var in på Twilfit och köpte tights, igen… också blev såklart en sväng på The Local Store och en t-shirt till Emil också. Utlver det köpte jag lite schampo, våtservetter, handdesinfektion, öronproppar, ja allt jag kan tänkas behöva under dessa dagar.

Åt också sushi på stan med min kompis och fick sedan skjuts hem. Har packat och försökt få med mig så lite som möjligt eftersom vi inte har så mycket plats i bilen. Så svårt och så tråkigt. Jag tror ändå jag fått till det ganska bra och nu ska jag sova, vi åker runt fyra på morgonen i morgon, jippi. Hoppas ni alla haft en bra dag, sov gott!