Besiktning

Idag har vi varit på besiktning. Det är helt otroligt vad fin vår lägenhet kommer att bli! Emil såg den för första gången idag (förutom på bild) och har inte slutat prata om den sen vi var där.

Vi började dagen med frukost, jag Emil och min bror och sedan åkte vi till Sundsvall. Vi hade tänkt vara där tidigare för att åka och kolla på badkar innan besiktningen men vi var nere precis till elva då vi fick gå in i lägenheten.

IMG_0154

IMG_0116

IMG_0107 2

Katterna följde också med och fick vara i Filips lägenhet under dagen, vi var med dem till veterinären vid halv fyra för att ta prover igen och få vidare behandling. Diesel som annars inte gillar sin bur hängde sig i kanten när vi skulle ta ut honom, gillade inte att vara tillbaka. Men allt gick jättebra och nu får vi vänta några dagar på svar.

IMG_0110

51610472886__33FF52F2-5696-46C9-A2D8-7825DD4CE950

Så, dagen höjdpunkt. Vi fick gå in i en (nästan) helt färdig lägenhet. Vi gick igenom rum för rum och märkte ut saker som de ska fixa och förbättra tills vi flyttar in. Vi stannade kvar ganska länge efter besiktningen och tog kort och mätte lite till gardiner mm. Vi ville egentligen bara blåsa upp en luftmadrass och stanna där hela veckan.

IMG_0178

IMG_0173

IMG_0172

IMG_0169

Efter visningen åkte Emil tillbaka till Ånge och jag åkte mot Skellefteå, möttes av både strålande sol och snö på vägen upp. Men resan gick bra, har packat upp lite och ska snart sova! Hoppas ni haft en bra helg.

IMG_0212