Gospeldag

Då var jag hemma efter en lång gospeldag. Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova, eller det blir nog kanske lite Harry Potter först. 

Träningen gick bra, det blev trettiofem minuter rodd och trettio minuter mage. Även fast jag inte kör lika långa pass varje gång så känns det ändå så himla bra efteråt, att jag ändå tagit mig iväg och gjort någonting, som idag, på en söndag. Efter träningen åket jag hem och duschade och åt supergod lunch, hårdbrödmackor med, superminikeso, skinka, tomat och salladskrydd. Det blir nog samma lunch i morgon.

Efter att jag hade ätit och gjort mig klar åkte jag till skolan. Vi hann göra lite musik, pyttelite, men det är ändå något, innan vi samlades för att packa alla instrument mm.

Spelningen gick jättebra, troligtvis en av de bästa vi gjort när det kommer till körlåtarna och nu även den sista, tråkigt. Åkte in en sväng i Piteå på hemvägen, för lite eftergiggsmat. Jag har aldrig varit där förut, bara åkt förbi Piteå en gång via E4:an, den gången vi åkte upp till Jokkmokk marknad tidigare i år. Roligt att se lite nytt, en liten roadtripp sådär. 

Nu blir det lite Harry och sedan ska jag sova. Hoppas ni haft en bra helg allihop.