Skolan

God kväll, eller natt, eller morgon, eftersom klockan är över tolv. Dagen har varit mycket händelserik. Började morgonen runt klockan halv åtta med att städa, diska och äta frukost. Överdriver min konsumtion av frukt, kompenserar antagligen för den träning jag missar nu när det är så mycket på skolan.

img_0345.jpg

Vid tio åkte jag ner till banken för att få hjälp att scanna lite papper till vårt kontor i Ånge, han jag fick hjälp av tittade på mig och min hög med papper en rätt lång stund innan han förstod att det inte fanns mycket annat att göra än att scanna in det. Tack för det.

Efteråt åkte jag hem en sväng igen och proddade jag tills jag blev sen. Vi skulle vara vid Boda Borg vid tjugo över ett och jag tittade på klockan nitton över, när jag satt i soffan. Men jag kom så precis att den sista personen gick in genom dörren. Hade en mycket rolig dag där, eller dag, vi var där i två timmar men vi hann ändå med ganska många banor och vi hann bli rejält trötta och svettiga.

Efter det åkte jag och en kompis i klassen hem till mig och duschade och gjorde oss lite fina, innan vi åkte ner till Brygg CC, en restaurang/café/club där vi skulle spela. Vi riggade lite och åt sedan middag där, mycket gott.

IMG_0372.jpg

Vid klockan sju spelade vi och det gick faktiskt riktigt riktigt bra. Har någon video som kanske kommer ut så småningom.

Har nyss proddat klart låten vi ska spela upp på musikproduktionslektionen i morgon, är skapligt nöjd ändå. Nu ligger jag i sängen och ska sova, alldeles strax, ska bara lyssna några gånger på Barracuda med Heart först, ska nämligen sjunga den i morgon på skolan, det blir kul, jippi. Hoppas ni alla haft en bra dag. Kramar.