Sammanfattning dagen innan

Jag har haft väldigt dålig uppdatering nu senaste veckan men jag har varit så stressad och nervös och ivrig och upptagen och tankspridd.

I MORGON FLYTTAR VI IN

Jag drar en liten sammanfattning om vad som hänt de senaste dagarna så att jag förhoppningsvis kan komma i fas tills i morgon när allt vi väntat på i ett helt år händer.

Jag gick i skolan resten av förra veckan och när jag hade slutat på fredagen åkte jag till lägenheten och packade, och packade. Och packade. Fyllde bilen på bredden och längden med saker. Nu är det bara städgrejer kvar. Efter att jag hade packat klart åkte jag raka vägen hem. Mamma hade ringt mig tidigare och talat om att de sökte någon som kunde spela fyrtiofem minuter mellan klockan nio och kvart i tio på Ånges hotell Mittlandia. Det var kulturnatten och ett band hade avbokat. Hade beslutsångest en lång stund innan jag bestämde mig för att göra det.

Övade på låtarna jag tänkte att jag skulle sjunga och spela hela vägen hem och så fort jag klev innanför dörren, strax efter fem, tog jag upp gitarren och satt med den fram till halv nio.

Spelningen gick inte så jättebra, jag var oförberedd och kände mig inte alls avslappnad. Men man ska väll prova på alla sorters situationer. De som kom för att lyssna tyckte i alla fall att det var riktigt bra men så hade de kanske fått i sig en och annan öl också.

IMG_0427

Emil kom hem sent så han hann inte kolla på mig, men han mötte upp mig och vi var ute en sväng och träffade kompisar innan vi gick hem och la oss.

Hela helgen har gått superfort, vi har bara planerat och packat och funderat. Igår hann vi faktiskt åka och kolla på lamm också. Helt fantastiskt. Jag hade velat se ett kosläpp också men det är nog försent. Men jag är nöjd, mycket nöjd, Emil också.

IMG_0495

IMG_0499

Idag har vi packat från morgon till kväll. Vi började med att rensa hus, förråd, vind och garage hos Emils föräldrar och sedan åkte vi till Östavall för att packa allt vi hade hos mina. En hel del saker kan man säga… från elva till fem höll vi nog på, och även nu ikväll har vi gått igenom och packat resväskor. Lägenheten blir ju större nu men jag vet inte hur vi ska få plats med allt, men det visar sig i morgon!

IMG_0441

IMG_0423

Pappa och jag passade på att fixa lite på lampan när jag ändå var hem. Det går framåt och jag längtar verkligen tills den är klar! Ett mästerverk av sin egen sort.

IMG_0552

Vå har också sålt vår fina bil. Lite svårt att tänka att vi inte har den längre men vi har inte åkt så mycket ni när vi varit hemma så det känns väll inte riktigt än, de riktiga känslorna kommer nog när vi flyttat. Kommer sakna den.

IMG_3449

Nu är det alldeles för sent och jag borde sovit för länge sedan. Är superpigg. Ska väll ändå försöka få några timmars sömn innan vi kliver upp vid sju i morgon och beger oss mot inflytt! Sov gott allihopa.