Fyra månader senare

Så lite och så mycket har hänt sedan sist. Det har varit fullt upp men vi har ändå inte gjort någonting. Vi har haft vad man kan kalla semester.

Jag ska sammanfatta dessa månader lite kort, sedan kommer det nog fortsättningsvis en del inlägg om sommaren.

Vi har ju i alla fall flyttat in, det är väll det största som hänt kan man väll säga!

Första dagen var den största dagen. Vi sov nästan ingenting natten innan. Vi åkte till Sundsvall tidigt och väntade otåligt på att det skulle bli vår tur att få nycklarna. Att tillslut få kliva in, i sin egen lägenhet, sitt alldeles egna, det var helt fantastiskt! Vi packade inte upp allt för mycket första dagen och eftersom sängen var försenad så sov vi på golvet, vilket jag alltid velat göra sådär vid ett nyköp av lägenhet, så jag var mer än glad. (Kan dock tillägga att det efter några veckor av madrass på golvet inte var lika roligt.)

IMG_0583

IMG_0671

Det har varit en helt otrolig tid, en del sena möbler och sådär men efter halva tiden hade vi i alla fall kommit i ordning med det vi behövde. Allt är nästan helt klart, vi har inte lagt ner så mycket på gästrum och sovrum, det får bli nästa sommar.

Nu ska vi försöka få den uthyrd och det är lättare sagt än gjort, men vi får se vad det slutar med.

Katterna flyttade in dag två och de har gjort sig lagom hemmastadda.

IMG_0329

IMG_0086

IMG_0319

Vi kommer inte att kunna ta med dem till USA nu på en gång, så de får stanna hos Emils mamma och pappa. Kommer sakna dem en hel del men jag kommer ju åka hem till jul, och förhoppningsvis kan vi ringa dem på facetime emellanåt.

Vad har mer hänt? Jag har sjungit en del. Vi var först uppe i Umeå för att vara med på tävlingen P4 nästa. Jag fick äran att sjunga på ett av bidragen som en klasskamrat skrivit.

Häftigt nog så vann bidraget och vi fick komma upp en gång till för att spela på Umeå Live. Jag är väldigt glad att jag fick chansen att vara med för det var en riktigt rolig upplevelse.

IMG_3539

IMG_1598

IMG_3541

Har även varit i Idre fjäll, eller Emil och jag har, han fick följa med för sällskapets skull (förhoppningsvis åker vi tillbaka nästa sommar för lite forsränning och fjällvandring, trodde inte det skulle vara så oroligt vackert där!). För att komma till saken så åkte vi dit för att jag skulle sjunga på ett bröllop, mitt första. Hur fint som helst, utomhus på fjälltoppen, med renar överallt!

IMG_0111

IMG_0108

Jag har sedan gjort lite småspelningar och införskaffat mig lite ny musikutrustning och en varierad repertoar. Har blivit mindre musik än jag hoppats men då har det istället har blivit mycket annat. Jag kanske får lite gjort när jag kommer över till USA.

IMG_0050

Mer då. Vi har bland annat badad, spelat en hel del golf och provat på att paddla kajak.

IMG_0055

IMG_0042

Vi har inte varit någon stans på hela sommaren mer än i Sundsvall och hemma hos våra föräldrar och det har varit helt perfekt, eller det kunde varit lite mer sol, men det är jag nog inte ensam om att tycka.

Emil åkte till USA för exakt två veckor sedan, känns som det var igår så tiden går fort, det är skönt för då ses vi mycket tidigare. De startade med rookie camp, lite matcher och träning och i torsdags startade main camp. Nu får vi se när det blir klart vart vi ska. Har idag bokat min biljett till Chicago, den 30:e september, och beställt tre superstora resväskor och varit på amerikanska ambassaden och fått mitt visa godkänt. Allt är liksom upplagt för att fungera men jag har mina sammanbrott ibland.

”Hur ska jag få med mig allt? Vad ska jag ta med och inte? När jag fått med mig allt hur ska jag kunna bära allt själv? Vad händer när jag kommer till flygplatsen i USA? Hur tar jag mig därifrån? Tänk om Emil är på något med laget just då? Vem ska hämta mig?”

Ja, miljoner tankar men jag försöker att inte tänka så mycket utan bara ta en dag i taget, som man brukar säga. DET LÖSER SIG!

Vi har haft en underbar sommar med många av våra fina vänner och massor med god mat och mycket annat. Jag ser redan fram mot sommaren 2018.

IMG_0561

IMG_0347

IMG_0302

IMG_0285

IMG_0367

IMG_0363

IMG_1616