Farmor

Idag har jag varit med farmors hund Valle till veterinären, har har öroninflammation och har nu fått lite medicin. Vi åkte sedan upp till Sidsjön till farmor och hälsade på.

Hon ligger sedan en vecka tillbaka på hospice där. Hon blev tidigare i sommar diagnoserad med cancer i gallan och har väll mått sämre och sämre sedan dess, på grund av att det gått ganska långt och för att sen trycker på magen så hon inte får i sig mat. För en vecka sedan blev hon sämre och ville inte längre vara hemma. Hon har ändå varit superpositiv och trivs jättebra vid Sidsjön men det är lite upp och ner. I morgon ska vi kanske måla lite om det blir en bra dag.

Det har varit jobbigt och det är det fortfarande ibland. Vi vet inte vilken dag som är den sista eller vilken gång vi faktiskt säger hej då på riktigt. Man lär sig att inte ta något för givet i sånna här situationer och jag kommer vara hos farmor varje dag till den dag jag åker, och jag hoppas det blir alla dagar.

Pappa har också varit här idag, han skulle hämta hem Valle, men han blev kvar hos min bror eftersom han ska på återbesök nästa fredag. Vi åt lite hamburgare här hos mig och hade lite mysigt innan han åkte hem.

IMG_0614

Emil spelar just nu match. En match som jag verkligen inte får igång… Jag hoppas att jag kan se den i efterhand, vi får se. Följer den i alla fall! Ska göra något försök till och sedan sova. I morgon är det spinning igen klockan sex, som alla andra dagar.

God natt allesammans!