Regnigt värre

Det har varit en grå och tråkig dag. Uppe som vanligt vid sex för att spinna. Cyklade i regnet bort till EGO på storgatan, det var blött, riktigt blött. Har sedan varit hos farmor lite idag, Filip och jag var dit en stund på kvällen också, tog med mig katterna, väldigt mysigt.

IMG_0636

Har planerat massor idag. Eller planerat, tänkt och funderat och haft lite panik kanske. Jag måste börja packa ur lägenheten ifall att vi ska hyra ut den. Vi vet ju inte riktigt än om vi kommer hitta någon lämplig hyresgäst, det får vi se. I vilket fall som helst så måste jag packa bort våra saker tills jag åker.

Hade funderat på att ta en sväng till Stockholm i helgen för att träffa lite vänner innan jag åker,  men eftersom farmor är lite sämre så vill jag vara med henne så mycket som möjligt.

Har pratat lite med Emil och övrigt så har det inte hänt så mycket mer. Det har helt enkelt bara varit en riktigt regnig och tråkig dag. Regnet hjälper ju inte riktigt heller eftersom det är en ganska jobbig period just nu. Det går mycket tankar i huvudet om farmor och resa, mår dåligt över att hon mår dåligt, mår också dåligt över att jag kanske åker iväg och inte hinner träffa henne igen. Det är lite extra jobbigt eftersom att jag är själv nu, Emil och jag pratar varje dag men det är inte samma sak som att ha honom här. Det hade varit bra just nu.

I morgon tänker jag mig att det ska bli sol, sol och en bra dag. Har bokat in fotvård i morgon och tre träningspass och övrig tid ska jag vara hos farmor. Förhoppningsvis får jag mina resväskor i morgon så jag kan börja packa.

Nu ska jag sova, jag och mina katter. God natt!