Familj och familj

Träning och farmor är två stående saker på mitt schema varje dag. Jag och farmor var ut en sväng idag, det var rätt kyligt men väldigt friskt och skönt. Det är otroligt vad vackert det är på hösten, det är min absoluta favoritårstid. Plockade lite löv idag som jag ska pressa och kanske göra någon fin liten tavla av.

IMG_0716.jpg

Övrigt så har jag städat idag, och sorterat undan lite saker i förrådet så att jag i morgon kan fokusera helt på att bara gå igenom lägenheten och ställa ner saker som inte ska vara framme om vi hyr ut.

Mamma och pappa har varit här idag också. Vi hälsade först på farmor tillsammans sedan lagade jag middag här hos mig. Mamma är fortfarande kvar och ska sova över tills i morgon, väldigt mysigt eftersom jag varit själv ett tag nu.

 

Vi har precis sett en film och ätit lite bananglass, nu ligger vi båda för att sova. Emil har match vid två i natt så jag tänkte försöka sova lite nu och kanske ställa en klocka för att se lite av den, om jag får igång den denna gång… God natt, jag önskar er en fin helg.