Torsdag

En lika ohändelserik dag, om man kan säga så. Har spunnit, som vanligt vid sex i morse. När jag kom hem plingade det faktiskt på dörren. Mina resväskor kom idag, så nu ska jag väll kanske börja packa lite, tänker jag, om någon dag. Jag åkte upp till farmor som var väldigt trött idag, men vi pratade lite innan jag åkte vidare för att få en fotbehandling, en behövlig en. Det är precis som fotterapeut jag var hos sa, ”fotmassage är underskattat”. Riktigt skönt, det var alldeles för länge sedan jag bokade en tid för fötterna, ska försöka skärpa mig lite.

Efter det hämtade jag upp min bror och vi åkte upp till farmor igen. Nu var hon lite piggare och vi var där i nästan tre timmar. Min kusin och hennes mamma var också där och vi tog nattvarden tillsammans med farmor. Hon har velat göra det väldigt länge så vi ordnade upp det med prästen som hade en liten gudstjänst med oss.

IMG_0684

Ikväll har jag väll inte gjort så mycket alls. Försökte laga mig middag idag, hade tagit fram fisk men det blev lite frukt istället… Är rätt dåligt på att äta när jag är själv men jag ska göra ett bättre försök i morgon! Fick till en tomatsoppa till lunch i alla fall, med tonfiskhårdbrödmackor!

IMG_0674

En spännande sak hände (vilket otroligt spännande liv jag lever just nu), jag fick tillbaka mitt pass idag, med mitt visa i, väldigt roligt! Giltigt i två år så nu blir det lite lättare att åka ut och in i USA. Nu kan jag bara åka och hälsa på hemma utan att behöva söka nytt ESTA hela tiden. Skönt.

IMG_0676

Nu ska jag strax sova, ska skriva lite med Emil innan. Han är ute på golfbanan så jag lär få vänta rätt länge mellan svaren, kanske hinner somna innan vi hinner säga god natt.

Hoppas ni alla haft en bra dag! Kram