Grön eller brun

Det blev även en lång dag. Fast att jag inte skulle handla något så kom jag ändå hem en hel del saker. Jag köpte bland annat en grönaktig jacka från Filippa K som jag tittat på en gång förut. Grön var den inte allt för länge för när jag provade den utomhus blev jackan brun. Det var ju just det gröna jag gillade, men är den det på halvtid så är väll det helt okej.

Det blev även lite andra småsaker. En marinblå t-shirt från MQ med resår runt armarna, väldigt söt. Följde med mamma in på HM fram och tillbaka och hittade en grönaktig ganska tunn t-shirt, har inte testat den än men den såg riktigt skön ut! Köpte även två nagellack när jag ändå var där. Har inte testat HM:s nagellack förut, jag burkar använda OPIs nagellack för att det håller så bra, men gick förbi ett som var i exakt samma färg som t-shirten så jag köpte det och ett ljusare. Det är det ju roligt att kunna byta lite oftare också.

Köpte mig även (äntligen) ett par solglasögon. Har nog testat varenda par som finns i Sundsvall denna sommar. Men nu, när solen inte tänker titta fram mer så hittade jag ett par. Förhoppningsvis blir det bättre väder i USA. Emil har i alla fall haft trettio grader och strålande sol i snart en vecka, och som det ser ut så ska det vara lika soligt resten av veckan också, så kanske att jag får någon användning av dem.

IMG_3806 2

IMG_0743

IMG_0756

 

IMG_0807

IMG_3818

IMG_3814

IMG_3817

När vi åkte från Birsta så tog Filip och jag en sväng förbi farmor och höll hennes hand en stund. Vi var där nästan en timme och skrattade och hade så trevligt som vi alltid har, de stunder farmor orkade. Plockade lite löv igår när jag var upp och dessa ska jag idag pressa, kanske föra en fin tavla av, vi får se.

IMG_3785

I morgon är det dags för spinning igen, så jag ska snart gå och lägga mig. Håll av varandra och ge varandra kärlek. Hoppas ni haft en fin lördag, kram.