Sömnlös natt

Lång natt och sen frukost. Har nu hamnat ganska länge i soffan, knappt vaken, framför datorn. Mamma åkte till Birsta vid nio i morse för att få shoppa lite i sin egen takt. Filip och jag ska åka ut om ett tag och äta lunch, kanske shoppa lite själva också!

Varför natten varit lång, jo ni vet, glömmer jag att ge Whisky kulor på kvällen så det inte finns tills på morgonen så håller han mig vaken hela natten. Han väcker även Diesel som, även om jag fyller på kulor, sätter igång och skriker direkt, och håller sedan på så, i omgångar till någon gång på morgonkvisten. Jag förstår det här med skrikande barn och trötta föräldrar, jag förstår absolut hur min mamma hade det när jag var liten (eftersom jag hade kolik…), mammor är starka, jag kallar mig idag för mamma.

Har precis ätit frukost, fruktsallad och superminikeso, roligt namn. Ska klä på mig snart och hämta upp min bror. Ha en bra dag!

IMG_3789