Flytta ut och flytta in

Idag har jag packat lite, en väska i alla fall. Två kvar och det ser ganska mörkt ut… eller det ser ganska trångt ut. Har i alla fall packat ner alla kläder jag tänker att jag ska ha med mig, de kläder jag använder just nu. I garderoben ser det inte ut som att jag tagit ett plagg, så jag får nog rensa lite där, kanske när vi kommer tillbaka i vår, vi får se.

IMG_3966

IMG_3969

I morgon ska pappa och jag åka för att köpa lite hyllor till förrådet och rensa upp där så att jag sedan kan börja packa ihop och ställa ner lite saker. Det närmar sig sakta men säkert, lite långsammare än tänkt men det kan vara bra med lite mer tid också, tror jag.

Vi åker hem till Östavall på fredag och firar min födelsedag och har det lite mysigt under helgen. Tänkte att det skulle vara klart och urpackat i Sundsvall då, så jag kan komma tillbaka på måndagen och bara grovstäda, putsa lite speglar och sådär.

IMG_3973 2

Annars har det inte hänt så himla mycket idag. Emil gjorde sin första träning med Milwaukee idag och just nu är han ute och tittar på lägenheter. Jag tror också att han har hittat en och bestämt sig. En nyproducerad tvåa med öppen planlösning med pool, bowlingbana och gym i huset. Den ligger med gångavstånd från hallen och har en organic food store nästan vägg i vägg. Låter helt okej om ni frågar mig!

Vi  hoppas ju båda två att vi inte blir kvar så länge så hur vi bor spelar inte så stor roll, men som det känns på det han säger så behöver vi inte bo så himla sjaskigt. Hyrorna är rätt dyra var man än bor, så en tvåa får i alla fall duga, få vi besök så får vi väll se till att ha en ganska skön soffa som man kan sova på.

Mer idag, jag har skrivit lite på farmors annons som ska till tidningen,. Jag tror att hon hade varit jätteglad över den, det känns så och då mår jag lite bättre också. Använde den dikt farmor tyckte om mest.

Nu ska jag sova så jag tar mig upp till spinningen vid sex. Önskar er en god natts sömn. Kram