Kaos i lugnet

Idag talade Emil om att han inte kommer att vara hemma när jag kommer till Chicago flygplats nästa fredag. Han kommer inte vara hemma på fyra dagar(!). De har match den sjunge men åker en dag tidigare, sedan kommer de inte hem förens måndag natt.

Men… jag är faktiskt helt lugn, konstigt nog. Jag vill bara komma dit nu, längtar så mycket, eller så är jag lugn för att jag bara vill få resan överstökad. Men jag är inte orolig, jag vet att det alltid löser sig och jag har gjort så mycket tidigare och klarat mig själv sedan jag flyttade hemifrån då jag var fjorton så nog ska jag klara av en resa till USA, själv.

Har packat och packat och packat idag, och tränat några gånger. Sakta men säkert går det framåt. Jag var iväg och köpte lite packpåsar för att kunna ordna upp lite i resväskorna, bästa köpet jag gjort på länge.

IMG_3995

Pappa och jag lagade en liten höstgryta med lök, timjan, köttbuljong, morötter, osötad mandeldryck och pappas älgkött. supergott. Vi har också gjorde i ordning lite i förrådet ikväll, satte ihop en av tre hyllor och vi är väldigt nöjda. Det kommer bli bra när det är klart i alla fall, lätt att ställa ner lådor och saker!

IMG_4003

IMG_4013

Ska försöka packa lite mer nu. Ha en bra kväll! Kram.