Bara packning

Packat och tränat, HELA DAGEN! Har fått rätt mycket hjälp så det har inte gått så fort… Tänkte att jag skulle vara klar idag eftersom vi åker hem i morgon men så blev det inte riktigt. Men jag får ta vara på myset jag får eftersom vi kommer lämna dem i Sverige till att börja med och jag har ju en stund på mig på förmiddagen i morgon också, då jag ska försöka få massor gjort!

IMG_4033

Decisions decisions.. Det är rätt svårt att välja vad jag ska ha med mig eftersom jag har en rätt så begränsad packningsmöjlighet. Eftersom det är första gången jag åker över så tänker jag inte att jag ska överdriva allt för mycket. Vi kommer att köpa rätt mycket nytt när vi kommer dit så jag behöver säkert inte ens hälften av alla saker jag tar med mig. Men som sagt, första gången, hur ska man veta bättre då?

IMG_4071 2

IMG_4081

Här är mina smarta påsar. Jag har valt att packa allt mitt smink i och alla mina hudvårdsprodukter i påsarna jag köpte igår, bara för att göra det så enkelt som möjligt. Jag kanske kommer på bättre sätt att göra det längre fram, om vi blir kvar i USA. Men för denna gång känns det som det mest praktiska.

IMG_4058

IMG_4062

IMG_4043

IMG_4046

IMG_4038

IMG_4023

Var ut en liten sväng idag för att träffa begravningsbyrån och fastställa annonsen. Vi pratade lite om omkringliggande saker och i morgon ska vi träffa honom igen för att bestämma allt. Det är lite skönt att få komma ut nån sväng på dagen i alla fall och se ut som en riktig människa, inte bara svettig i tighta brallor.

Jag hoppas nästan att det ska bli kallt i Milwaukee så jag kan använda min kappa. Det har varit mellan tjugo till trettio grader de senaste veckorna och eftersom hösten är min absoluta favoritårstid (bara för att man kan ha på sig så mycket olika kläder och lager och fina höstfärger) så hoppas jag att det ska dra in ett höstväder ungefär nu, innan jag kommer, så att det är redo när jag klivar av planet.

IMG_1031

IMG_1038

Avslutade kvällen med lite tacos, min bror och hans tjej kom över och åt och umgicks med oss ett tag. Valle följde också med, världens gladaste hund!

IMG_4087

IMG_9402

Emil har match idag, eller snarare i natt, klockan två. Vi får se om jag kan hålla mig vaken tills dess, annars får jag väll ställa en klocka. Han har köpt lite möbler idag, eller beställt, såklart med mitt godkännande. Nä men han är duktig, han skickar alltid lite bilder och frågar men jag litar faktisk på att han skulle kunna inreda en hel lägenhet på egen hand och att det faktiskt skulle bli bra. Ska bli spännande att se hur alla möbler gör sig tillsammans bara.

IMG_1059

IMG_1064

Nu ska jag fortsätta packa, igen, kanske mysa lite med missarna! God natt.