Birthday

Idag har jag fyllt år. Jippi vilken dag!

Jag packat, tvättat katter och klippt klor, varit med Valle till veterinären, kört bil till östavall och ätit middag med min familj. Kanske inte den perfekta dagen men det gör mig inte så mycket, jag har haft en mysig dag även fast den inte haft så mycket med min födelsedag att göra. Emil har skjutit fram min födelsedag tills jag kommit till USA, så det ser jag fram emot, en riktig födelsedag.

IMG_0581

Hade två mindre glada katter i lägenheten efter duschen fick dag. Men ändå mysiga. Har lämnat dem hos Emils föräldrar idag och där kommer de få vara nu, vi får se hur länge… Förhoppningsvis kan jag ta med dem tillbaka när jag åker i december. Kommer bli tråkigt att åka tillbaka till Sundsvall och vara själv nästa vecka men jag ska packa klart och städa, och städa med två håriga katter är inte optimalt.

IMG_4088

IMG_1075

IMG_1081

IMG_4119

IMG_4107

IMG_4126

Hade en mysig kväll hemma och mamma och pappa, Filip åkte också med hem så hela familjen var samlad (också Emil på facetime då). Nu ska jag sova för det har varit en rätt så lång dag! Trevlig helg på er!

IMG_4131

IMG_4133