En av två

Har haft så otroligt mycket att göra sen igår så jag hade inte riktigt haft orken att skriva. Jag har väll inte gjort så mycket roligt heller så det var väll inte varit så mycket att skriva om!

Åkte tillbaka till Sundsvall tillsammans med min bror igår. Vi tog även med oss Chuck, farmors hund. Filip ska prova ha honom i stan så får vi se om de har kvar honom om det går bra. Vi tog en sväng ut till Birsta för att köpa lite mer packpåsar och lite flyttkartonger.

Kvällen spenderades i soffan. Jag var så trött när jag kom hem att jag somnade. Förflyttade mig sedan till sängen och tittade på filmen The terminal innan jag somnade om för natten, en riktigt fin film!

Nu är lägenheten i ett så stort kaos som den kan bli, men ändå ett organiserat kaos. Jag hoppas att min bror kommer hit om ett tag och hjälper mig att ställa ner i förrådet.

IMG_1334

IMG_1335

IMG_1336

IMG_4174

IMG_1331

IMG_4172

Jag har bekräftat mina biljetter idag och köpt extra bagage. Väskorna får väga tjugotre kilo vardera, den väska jag packat med mina kläder väger tjugofem. Jag skulle troligtvis valt mindre väskor och kanske köpt en fjärde men en nu är det som det är. Jag ska försöka fördela så bra det går och blir det övervikt får jag hantera det när jag kommer till flygplatsen.

Ska packa lite mer nu innan han kommer!