Sista natten i lägenheten och ett bra slut

En sista dag av total kaos och en smula panik. Har städat idag igen, från morgon till kväll, med några enstaka fina pauser. Packningen är jag nästan helt klar med, det är lite småsaker som hamnat på efterkälken som dykt upp under tiden jag städat. De ska jag gå ner med i morgon när jag vaknar och annars är det bara damsugning och torkning av golv kvar.

Första pausen blev när min bror hämtade mig runt lunchtid och vi tog en sväng runt stan. Guldsmedsaffär, fotoaffär och sedan en sväng förbi blodgivningen. En välbehövd paus och lite friskluft.

Andra pausen fick jag när en potentiell hyresgäst hörde av sig, när det uppstod lite frågor kring resan och när vår kapitalförvaltare hörde av sig. Paus och paus, jag fick i alla fall sitta ner ett tag framför datorn.

Tredje och sista pausen fick jag när jag blev bjuden på en helt underbar middag hos min bror och hans tjej. Lax med rotfrukter. Det är verkligen det godaste jag ätit på mycket mycket länge! Mat lagad med kärlek är den allra bästa!

Fick en present av dem också och det blev jag först alldeles förvånad över. Men det var ju bara så enkelt att jag hade fyllt år, vilket jag helt hade glömt bort (förträngt). Vi hade en superfin kväll och jag kunde inte önskat mig ett bättre avslut i Sundsvall!

IMG_0793

IMG_1381

IMG_1398

IMG_1393

IMG_1383

IMG_1386

IMG_1390

IMG_1391

IMG_0799

IMG_0796

I morgon kommer mamma och hämtar de saker som jag ska ha med mig, och hon kommer ganska tidigt så jag ska absolut ta och somna så fort jag bara kan. Tror inte jag kommer behöva ligga vaken länge efter denna dag. Kramar och god natt!