Hej då Sundsvall

Har inte varit såhär stressad sen nationella proven i trean. Vaknade tidigt och började städa, i ganska lugnt och fridfullt tempo. Hade mycket tid, tänkte jag. Mamma kom runt klockan åtta och plockade upp min packning och massa kläder vi ska ge till Erikshjälpen. När de var ute så tog jag rum för rum och ju mer tiden gick nu snabbare blev jag. Tillslut rann svetten i pannan, jag var så stressad. Filip och jag tänkte nämligen att vi skulle hinna ut till Birsta vid tolv, jag tänkte att jag skulle vara tillbaka i stan vid ett för att ta kort på skatteverket till ett ID-kort och sen tänkte vi att vi skulle befinna oss i Ånge vid två.

IMG_1413

Lägenheten har aldrig varit så ren som den är nu, allt är tvättat och allt som inte skulle vara kvar i lägenheten har en plats i förrådet i källaren. Ett förråd som inte ens ett kvarglömt paraply skulle fått plats i, det är fullt från golv till tak. Som jag fått slita och jag har aldrig varit så snabb. Upp och ner i hissen, fram och tillbaka mellan rummen. Men det är alltid något man glömmer, så man måste gå tillbaka, göra om lite och hämta något man redan packat bort.

IMG_1417

Men nu är det klart. Kvart i ett lämnade jag lägenheten, första planen att hinna till Birsta och köpa blommor blev alltså inte av. Vi åkte istället direkt till Skatteverket för att ta kort, där hade de dubbelbokat vilket gjorde att det tog längre tid än tänkt… Vi lämnade Sundsvall vid halv två och kom lite sent till mötet med prästen i Ånge, men det gick ändå bra.

Efter mötet gick vi lite på byn, handlade blommor på blomsteraffären och sedan åkte Filip och jag till Östavall medan pappa gick och klippte sig.

IMG_1422

Hela kvällen har sedan spenderats åt att göra i ordning kransar till i morgon. Min kusin Malin kom över och vi har haft en riktigt riktigt rolig kväll.

IMG_4207

IMG_4241

IMG_9751

IMG_9745

Nu ska jag sova lite så jag orkar med morgondagen. Kram