Game-night

Idag är det superfint ute och jag känner mig lite bättre till mods så idag. Jag tänkte faktiskt att jag skulle gå ut och handla lite mer mat, så jag har något annat än pasta hemma.

IMG_0035

IMG_0038

IMG_0039

IMG_0037

Ikväll är jag bjuden till en av tjejerna i laget på middag och match. Det ska bli jättetrevligt, få träffa några av dem redan nu. Blir upphämtad av en tjej från Sverige runt klockan fyra så innan dess tänkte jag försöka packa upp lite och kanske hinna med ett träningspass.

Har pratat med hela familjen nu på morgonen och även Emil. Han fick first star på matchen igår och tyckte att det hade gått helt okej. Var så trött att jag inte höll mig vaken tills matchen var slut så det ska bli roligt att se hela matchen idag. Nu ska jag ta mig upp och sätta lite fart, tiden springer iväg!

Hoppas ni alla får/har haft en fin söndag. Kram