Jetlag

Nu har jag alldeles precis kommit hem. Jag är tröttare än någonsin och det har jag varit nu sedan klockan halv fyra. Trodde att jag inte skulle känna av resan eftersom gårdagen gick ganska bra, men idag fick jag nog ett litet smakprov på hur det är att ha jetlag.

Blev upphämtad strax innan fem av två tjejer i laget och vi åkte till den tjej vi skulle vara hos ikväll, i Whitefish Bay, ungefär en kvart norrut. Det var en jättetrevlig kväll och alla var supersnälla, vi var sex stycken och en hel del barn.

Första matchen jag avslutat men jag kan inte påstå att jag såg så mycket av den. Men det kommer fler matcher.

Tog en sväng ut på baksidan innan vi åkte. När hon som mötte mig med nyckeln visade mig runt lite snabbt på kvällen då jag kom var det mörkt ute så man såg inte så mycket. I dagsljus var det en helt annan sak. Superfint område med grillar, loungemöbler och pool.  Vi får väll se om vi kanske går ner någon dag om det blir lika varmt och soligt som det var idag. Nu ska jag sova så fort jag nästan kan, Emil kommer hem vid två någon gång, nu har jag längtat färdigt, ska bli skönt att få tillbaka honom. Hoppas ni alla haft en bra helg, kramar.

IMG_0064

IMG_0065

IMG_0066