Baby shower

Igår förrgår var jag på en baby shower för en av tjejerna i laget som ska ha barn om bara någon vecka, en av svenskarna faktiskt. En riktigt mysig eftermiddag på ett riktigt unikt ställe. Både huset, inredningen och fikat var englandinspirerat, så inspirerat som det kan bli, det var mer som att kliva in i ett gammalt engelskt hem. Vi drack massor med te och åt scones. Supermysigt.

IMG_0915

IMG_0920

IMG_0928

IMG_0925

IMG_0930

IMG_0931

IMG_0932

IMG_0933

IMG_0934

IMG_0936

Idag har Emil åkt iväg på bortamatch till Rockford, det ligger ungefär en och en halv timme sydväst om Milwaukee. De ska sova över i Chicago inatt för i morgon har de match där. Matchen idag slutade fem-två till oss och Emil gjorde ett mål och en ass, tio poäng på sex matcher, lite stolt får man känna sig!

Såg matchen hos en tjej i laget, hon jag bor granne med. Det är väldigt skönt att ha någon så nära som man ändå kan umgås lite med när killarna är borta, och som man kanske kan göra lite saker med. Igår var vi till Bayshore tillsammans och kollade lite affärer. Superhärlig eftermiddag och jag fick med mig lite nya roliga saker hem, blev dock bara ännu mer sugen på att shoppa så det kanske blir nån sväng till i veckan. Emil och jag ska i alla fall försöka få tag på en dammsugare (lite pinsamt att vi inte dammsugit sen vi flyttade in). Har hört mycket om target så vi ska väll ta oss en sväng dit!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, hoppas ni alla haft och får en bra dag! Kram.