En massa dagar

Nu har det gått några dagar och vi har åter igen inte gjort så himla mycket men ändå alltid haft något på schemat. Vi har varit ute en del, besökt Target för första gången, varit på puppy world, jag har varit ut till en galleria som ligger i Wauwatosa och besökt Saks och Nordstrom rack (WOW), vi har ätit sushi och såklart så har hockeyn varit på schemat.

Det där med att det är omöjligt att shoppa tar jag nu tillbaka. Det handlar bara om att man måste känna någon som har koll! haha. Jag och Amanda, (min granne) åkte för någon dag sedan och shoppade lite. Det fanns så mycket saker och det var precis min typ av affärer. Fick med mig fyra plagg hem från Saks, en mössa, två tröjor och en halsduk. Vi var på outlet och priserna på kläderna var faktiskt helt otroliga, men det var inte förens jag kom hem som jag insåg vilka kap jag hade. Jag betalade 226 dollar istället för 565,50 dollar, det kallar jag att vara ekonomisk (typ).

IMG_1194

IMG_1261

IMG_1241

IMG_1196

Fick med mig riktigt snygga grejer hem i alla fall. Har planerat att ta med Emil dit på måndag då han är ledig. Hade tänkt att åka till vanliga Nordstrom också så det får bli på måndag också, har lite smink jag vill inhandla.

Vi har varit på Puppy World också. Så fina hundar, ville bara ta hem allihop och ge dem ett underbart liv. Förhoppningsvis kommer jag kunna göra mycket för djur här ändå, även om jag inte kan ta med dem.

IMG_1067

IMG_1063

Annars har det spelats lite matcher, två förluster sedan sist, om jag inte minns fel. Det har ändå gått ganska bra för Emil så det får man ju vara glad för i alla fall.

IMG_1133

IMG_1161

IMG_1168

IMG_1174

Vi har varit ut på lite andra turer och annars haft lite myskvällar hemma. Vädret börjar bli sämre så det är inte så roligt att vara ute. Vi har för den delen inte så många vinterkläder med oss heller, så det är väll en sak vi behöver införskaffa på måndag kanske! Nu ska jag sova, god morgon till er i Sverige och god natt till er andra. Kram.

IMG_0993

IMG_0972

IMG_0987

IMG_0986

IMG_1007

IMG_1029

IMG_1080

Saccosäck från barnavdelningen på target, ägs nu av Emil.

IMG_1086