Loving it

I morse åkte Emil till, ja vart åkte han egentligen… Till någonstans på andra sidan Lake Michigan, de ska möta Grand Rapids i morgon och sover där över natten eftersom det är en ganska lång resa. Ja, då är det nog i Grand Rapids de är just nu, silly me.

Själv har jag tränat idag, övergått lite till löpning nu på senaste eftersom spinningscykeln nere i gymmet verkar ha gjort sitt, redan som ny… och crosstrainer inte ger mig lika mycket. Mina ben är rätt möra men det är väll bara att ”vänja” dem.

Pratade lite med familjen när de satt och åt middag och efter det åkte jag och Amanda till Mayfair.

Vi var in på bland annat Macy´s, Sephoria och Nordstroms och jag fick med mig något från alla ställen, lite för mycket saker. Har jobbat på en liten ”önskelista” ett tag, eller en sån där lista man gör och går in och tittar på ibland (som kanske är lite för dyr) men som tillslut, endera efter någon vecka eller ibland någon månad, blir okej. Idag var det en sån dag för min lista. Även om jag kan känna att det kanske var lite… inte onödigt men kanske mycket, på samma gång, så är jag riktigt nöjd och fick med mig mycket fantastiskt hem!

IMG_1437

IMG_1440

IMG_1432

IMG_1421

 

IMG_1452

IMG_1455 2.jpg

IMG_1459

Jag låter bilderna tala för sig själva, det ska bli så roligt att få testa lite. Jag har sett mest fram emot den fondation jag köpt från La mer, ojlan från Tatcha och den återfuktande sprayen från Chanel.

Eftersom jag haft så svårt att få min hud ”på fötter” igen sen jag kom hit, att den helt enkelt är så himla torr, så har jag läst och kollat på hur mycket som helst, för att ta reda på vad som kan vara bäst för återfuktning.

La Mers fondation innehåller solskyddsfaktor och antioxidanter, oljan hjälper mot torrhet, fina linjer och rynkor samt ojämn hud och ansiktsvattnet från Chanel ska bara vara så bra, hoppas jag. Måste till och med infoga beskrivningen av den. Vi får väll se, man är ju olika och har olika hudtyper men jag ska i alla fall testa!

”Vitamin C and E, along with hyaluronic acid, boost skin with a dose of nourishment that restores, strengthens and ultimately sustains skin at its most optimal state. Use under or over makeup for a refreshed look.

IMG_1465

IMG_1469

Fick även med mig en till cashmeretröja idag, och en till halsduk från Calvin Klein som var ett måste, så otroligt mjuk. Dessa tröjor börjar bli ett ”måste ha mer”-begär… men då är de underbara också.

Nästa gång jag handlar så ska Emil vara med, har jag tänkt (kan vara bra). Vi ska väll försöka få tag på någon vinterjacka och kanske några skor, vi får se när det blir, det är väll vädret som bestämmer. Nu har ju jag varit iväg på Nordstroms idag, så det kanske blir en mysdag på måndag istället, får jag gissa så har Emil inget emot det. Det finns ju inte så mycket vinterkläder i affärerna än heller så vi kanske beställer istället.

Har börjat titta på en ny serie ikväll och än så länge är den riktigt riktigt bra, får väll se om jag får ha den ifred, som en ”titta på när Emil är borta”-serie eller om han kommer säga att jag inte får fortsätta att se den själv. James Franco spelar huvudrollen, en lärare som åker tillbaka i tiden för att stoppa mordet å John F. Kennedy. Den är mer som en enda långfilm än som en serie, perfekt för mig och ett tipps till er.

MV5BMTk1NjE5MjUwM15BMl5BanBnXkFtZTgwODk3NTk2OTE@._V1_UY1200_CR99,0,630,1200_AL_.jpg

Nu ska jag strax sova, dod natt på er och hoppas ni haft en fin lördag och får en lika fin söndag, kramar.