Berg- och dalbana

Igår hade jag min första sånglektion och idag ska jag försöka komma igång med låtskrivandet igen. Det var riktigt roligt faktiskt, trodde att jag inte skulle förstå ett dugg, massa konstiga nya ord, men det gick superbra och han jag träffade var jättetrevlig. Riktigt roligt och jag ska tillbaka på onsdag!

Övrigt idag så ska jag iväg på en modevisning nu klockan halv elva (am). Det blir väll roligt att träffa de andra tjejerna men jag vet inte riktigt vad affärerna i Milwaukee kan leverera för sort show, vi får väll se! Det är i alla fall en välgörenhetsvisning så då kan jag absolut stå ut.

I förrgår tradade Nashville en center och tog i princip bort vår enda chans att ens få göra några inhoppsmatcher där nere så just nu är livet lite upp och ner. Många tankar, mycket om och men. Vi får ta det som det kommer helt enkelt, vi har ju gjort detta beslut och får se vart vi hamnar! Vi har i alla fall varandra och det är det absolut viktigaste.

Nu ska jag göra mig i ordning och alldeles strax åka! Hoppas ni har, har haft och får, en fortsatt bra dag! Kram.