Höst i Milwaukee

Då var det dags för hockeyhelg igen. Emil åkte iväg till Cleveland igår och kommer vara borta i fyra dagar nu, så jag ska försöka få något gjort när han är borta… Började skriva lite på en låt igår som jag ska bli klar med tänkte jag, och nu har jag ju rätt mycket tid.

Det har börjat bli kallare här i Milwaukee nu. Jag har med mig ganska många kappor men ingen tjockare jacka. Emil och jag var iväg i början av veckan och kollade på jackor men jag kan inte påstå att vi kom närmare ett jackköp. Det finns väldigt lite här så vi beställde några jackor till Emil som han ska få prova. Jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag vill ha för sorts jacka så jag tänkte att jag skulle vänta tills det blir lite kallare eller köpa något i Stockholm när jag kommer hem. Vill gärna prova lite olika och jag hinner nog inte beställa nu och få det innan jag åker så det får bli i Sverige eller när jag kommer tillbaka då.

Köpte i alla fall en mössa, halsduk och vantar så jag klarar mig kanske ett tag till i alla fall, förhoppningsvis.

IMG_1712

IMG_1699

IMG_1746

IMG_1686

Fick med mig något nagellack hem också. Jag byter nästan varje dag. Jag har gått från att aldrig haft nagellack till att älska det och har nog en färg till varje klädesplagg jag äger. Bjuder på en liten skev selfie på mitt mörkröda nagellack och min mörkröda kjol!

IMG_1636

Har haft en riktigt slö dag idag. Har känt mig lite på gränsen till att bli förkyld så dagen har bara varit lugn. Var tvungen att lägga in en tvätt för ett tag sedan bara för att det skulle kännas som att jag gjort något idag, tog en sväng ut på balkongen också… haha.

Annars har jag skrivit lite på min låt och bara tagit det lugnt, suttit i soffan och ätit mat. Spenatsmoothie till brunch och grönsaks- och kycklingsoppa till middag.

IMG_1664

IMG_1748

IMG_1753

Nu ska jag prata lite med Emil och skriva lite mer på låten. Ska lägga mig tidigt idag så jag får lite mer sömn, det har blivit några sena kvällar och även om jag inte har någon tid att passa på morgonen så mår jag så mycket bättre av att kliva upp tidigt och lägga mig tidigt. Hoppas ni alla haft en bra dag, kramar.