Babyshower

Två av våra närmaste vänner, Daniel och Veronica, ska ha barn i januari och igår hade vi babyshower. När jag var till Sundsvall förra veckan var jag in och köpte massa ballonger och dekorationer och även en present från mig och Emil, förmodligen det roligaste jag köpt! Jag vill nästan skaffa barn själv redan nu, adoptera, så att jag inte behöver vänta nio månader på att få köpa massa egna fina barnsaker. Det finns så otroligt mycket fint och så finns det ju såklart någonting till precis allt, lite för mycket saker kanske men ändå så vill man ju ha allt (den dagen det är dags och vi är redo!).

Jag var då in på Babyproffsen och köpte en babysitter från babybjörn samt en nalle, en snuttefilt och en skallra. Så fint att jag skulle kunna behålla det själv, till Whisky eller Diesel kanske. Det roliga är att jag efteråt skickade en bild på det jag köpt till Daniel, som sa att det var exakt en sån som de tittat på och tänkt beställa, i rätt färg och rätt modell. Ja vad säger man, man är bra på det man gör (eller bara väldigt insatt i inredning och att allt ska passa ihop).

IMG_2072

IMG_2071

Åkte till Sundsvall vid tio igår för att ta en sista sväng på Birsta och köpa gipsbindor så att de kan göra en avgjutning av magen. Åkte sedan för att förbereda och göra i iordning tillsammans med de andra. Fyllde ballonger med helium och dukade upp. Vid två blev Veronica avsläppt och klev in, hon blev nog rätt häpen att vi alla var där.

IMG_2565

IMG_2566

IMG_2567

Vi åt gott och hade väldigt trevligt. Lite kallskuret, alkoholfritt bubbel och tårta, de mesta i ROSA(!). Hon öppnade de paket vi hade köpt och jag tror att hon blev väldigt glad! Speciellt över att allt vi hade med oss gick i de färger hon ville ha hehe. Vet själv hur noga jag kommer vara den dagen jag ska köpa grejer. Vitt och beige, de sämsta men absolut finaste färgerna!

IMG_0459

IMG_0446

IMG_2498

IMG_2568

IMG_2569

IMG_0440.jpg

Det var en riktigt lyckad eftermiddag och efteråt blev jag upphämtad och mamma, pappa jag, Filip och Emma åkte och kollade på bio, solsidan. Riktigt rolig och bra film.

Idag ska jag vara lite med mamma och pappa nu på dagen och ikväll åker jag till Sundsvall för att träffa två av mina närmaste vänner här hemma! Ska bli riktigt roligt att få se dem igen, ta igen lite, det var ju ett tag sedan nu!

Hoppas ni haft en bra helg och får en fin måndag! Kram.