Sundsvall

Nu är jag hemma hos mamma och pappa, vi har precis ätit middag och jag ska gå ner till pappa och kolla lite CHL-match. Emils lillebror Elias spelar nämligen (Växjö).

Igår var jag ju till Sundsvall. Åkte rätt tidigt för att hinna med lite saker innan jag träffade tjejerna. Började med att åka till lägenheten för att hämta gitarren i förrådet i källaren. Saknar att bo där så mycket, speciellt nu på vintern. Skulle bara vilja gå upp och julpynta, ta in julgran, tända massa ljus, hänga upp slingor på balkongen och få hem Emil. Sverige under jul är något både jag och Emil önskar att vi kunde få uppleva även fast vi nu är i USA. Att komma hem och få vara i Sundsvall är nästan de ända Emil pratar om också. Men man får göra det bästa av saken, vi ska köpa julgran när jag kommer tillbaka, det kanske känns lite bättre efter det.

IMG_2615

IMG_2612

Passade på att handla lite också, lite inför resan och sen blev det någon tröja och något lite extra sådär. Var in på MQ och hittade en superfin tröja i ett material som jag inte har i huvudet nu. Lite matt och strävt men ändå tunt och lättrynkat (om man kan säga så). Sen färgen, just nu en bland mina favoritnyanser. Lite mörkare grön utan varma toner. Köpte även min första kofta på, vad som känns som typ tio år, i samma färg.

Var även in på apoteket där jag fick med mig en hel del saker. Älskar hygienartiklar av alla de slag och i USA finns det inte jättemycket, eller så är det väldigt svårt att hitta. Tycker också att det är lite sådär att köpa (kemiska)produkter i mataffärer eller drugstores som man inte vet vad de innehåller. Så jag har passat på att fylla på förrådet nu när jag är hemma! Införskaffade mig även en ny menskopp, den jag har nu har ju varit med ett tag och börjar kännas lite gammal, knoppen man använder för att ta ut den gick väl av för typ ett år sedan. Sen sitter den inte längre som förr så det var lika bra att prova en ny, nu när det är ett halvår tills jag kommer hem nästa gång.

Har väll i princip allt jag ska ha med mig tillbaka nu, det är lösviktsgodiset som är så eftertraktat, inte bara av svenskarna som är kvar på inköpslistan, och vinterjackan såklart, men den ska jag köpa i Stockholm, om jag hittar någon.

IMG_2673

IMG_2703

(och nej, ägglossningstestet är inte för att ”öka chansen” snarare minska den eller rättare sagt ta bort den helt nu när jag använder natural cycles!)

IMG_2666

IMG_2663

Köpte äntligen en ny läppenna från bareMinerals som jag så länge tänkt göra. Köpte en penna för… ja typ exakt fyra år sedan, som verkligen har gjort sitt och SOM JAG ÄLSKAR. Pennan jag hade fanns inte kvar, såklart, men färgen fanns kvar. Har sneglat på ett läppglans några gånger tidigare så det blev ju ett sånt också då, i liknande färg som pennan. Samt några produkter till… Men jag är väldigt väldigt nöjd!

Träffade tjejerna vid sjutiden och vi tittade på Timrås bortamatch och åt sushi från mitt och Emils favoritställe i Sundsvall, Sea Street sushi bar, så gott. Det var så sjukt kul att träffa tjejerna igen! Känns som en evighet sedan fast det kanske inte var så länge sedan egentligen. Vi pratade en hel del, om massor. Nu är det rätt mycket längre tills vi ses igen och jag hoppas att det går fort… Åkte tillbaka till Ånge vid elva någon gång och la mig direkt, pratade med Emil (några gånger) innan och mellan de gånger jag somnade. Sammanfattningsvis hade jag en riktigt bra dag!

Idag har jag bara myst med katterna från att jag vaknade till att mamma hämtade mig efter hennes jobb. Ska mysa med dem hela dagen i morgon också, så mycket jag kan nu innan jag åker!

IMG_2682

IMG_2650

IMG_2586

IMG_2570

IMG_2462

IMG_2452

IMG_2579

Nu ska jag se klart Elias match och sedan gå och lägga mig, är helt färdig. Kände i morse att jag faktiskt fått sova ganska bra under natten som var och att jag nog kommit in rätt bra i vår tidszon men började bli riktigt trött för någon timme sedan så är väll kanske inte helt i fas än. Det ska väll ta några dagar till, typ till lördag-söndag eller något, så jag får sådär maximalt svårt att återgå till den tidszon som Milwaukke är i när jag kommer tillbaka till USA på måndag… Jaja! Hoppas ni haft en bra dag, och kväll!