Cleveland

Igår lämnade vi Milwaukee och åkte till Cleveland där vi befinner oss nu. Emil åkte redan på morgonen tillsammans med laget så vi andra tränade lite tillsammans och packade sedan ihop. Klockan tre tog vi en uber till Mitchells flygplats nedanför Milwaukee och klev på planet strax efter fem. Det var de minsta planet jag någonsin åkt i, två platser, mittång och sedan en plats. Jag kunde knappt stå upprätt men det gick riktigt fort i alla fall, så även om resan var lite skakig så var det över på mindre än en timme.

IMG_0466

IMG_0467

IMG_0468

I Cleveland åkte vi direkt till hotellet, Emil mötte oss där och umgicks lite innan han gick tillbaka till de hotel som laget bodde på.

Idag har vi tagit det lite lugnt. Vid tretiden gick vi ut och tog en sväng runt stan för att leta efter ett ställe att äta på. När man kommer till ett sånt här ställe känns det inte alls så dåligt att bo i Milwaukee längre. Det var väl inte jättehemskt, och skulle jag jämföra centrum i Milwaukee med detta ställe så skulle det nog vara lite samma sak, lika mycket slum och lika ”läskigt” MEN vi bor ju på ”rätt” sida i Milwaukee, den sidan som är lite finare och av det jag såg av Cleveland idag så känns det inte så farligt längre…

IMG_0471

IMG_0477

IMG_0472

IMG_0476

IMG_0475

Vi hittade ett supermysigt italienskt ställe med jättegod mat och bra servitriser. Chinato hette det, fick veta nu i efterhand att Emil åt middag där igår innan vi kom och han gillade det inte alls lika mycket, men han tog antagligen fel mat.

IMG_0480

IMG_0481IMG_0482

IMG_0484

Efter maten gick vi vidare på hockey. Matchen spelades mot Cleveland Monsters i Quicken loans arena, de hade den största jumbotronen jag sett i hela mitt liv och arenan var också gigantisk. Tydligen delar hockeylaget och NBA-laget (Cleveland Cavaliers) på den, så det är nog inte så konstigt att den är stor. Milwaukee vann med 5-2 och Emil fick göra poäng så det var en riktigt bra match.

IMG_3834

IMG_0491

Nu ligger vi på hotellrummet och Emil har tittat förbi en sväng. Vi ska snart sova för i morgon ska vi kanske ta en lite längre tur på stan, och kanske försöka se något mer av den innan vi ska på hockey igen.

Hoppas ni alla haft en bra dag och att ni hemma i Sverige får en bra ny dag! Kram