Veckan i Milwaukee

Har ju varit tillbaka ett tag och vi har hunnit med en del sedan jag landade, här kommer det.

Vi började såklart med att mysa, någon dag sådär. Skönt att ta igen sig lite efter resan och få sova ut lite med tanke på tidsskillnaden. Också med tanke på att vi visste att den kommande veckan skulle bli ganska fylld.

IMG_3505

Njöt av mina fina skor, men behövde mest ”gå” ut dem lite pga mina höga vrister.

IMG_3535

IMG_3537

IMG_3539

Närmare helgen åkte vi och handlade julsaker, eller lite julsaker, en gran. Eftersom det typ är höst utanför så kände vi att vi ville ha lite julstämning i alla fall, men ändå inte ha för mycket saker eftersom vi inte vill behöva sälja av oss eller magasinera så mycket när vi åker hem.

På måndagen hade Admirals sin årliga julfest, eller middag snarare. Den hölls på Emils favoritrestaurang The Knick. Vi åt och umgicks med laget, eller mest med Petter och Amanda, hehe.

IMG_3549

IMG_3551

IMG_3553

IMG_3558

IMG_3561

Middagen var helt okej och efter att vi hade ätit stannade vi bara en liten stund innan Emil och jag åkte för att hämta hans föräldrar och morfar på busstationen i centrum. De fick ta bussen från Chicago flygplats när de landade eftersom vi har på julmiddagen. De kom strax efter tio och vi åkte tillbaka till oss och tog dem till lägenhetssviten vi hade bokat hos vår hyresrättsförening för att de skulle kunna lämna sina väskor. Vi gick sedan över till oss en sväng och gjorde pizza eftersom de inte ätit så mycket. Efter de ätit pratade vi lite och sedan gick de och la sig direkt.

Emil har såklart haft träning hela veckan men när han kom hem började vi första dagen med middag ute och basket,  Bucks mot Cavaliers. Riktigt häftigt, lite häftigare än att kolla på Admirals, haha..

IMG_3571

IMG_3577

IMG_3607

IMG_3625

IMG_3629

IMG_3640

Andra dagen handlade vi lite och på eftermiddagen åkte vi ut till Miller Valley för att gå Miller Brewery Tour. Det var skitkul och åter igen superhäftigt. Vi fick först se en film om historian bakom ölen och sedan gå på en tour i fabriken, helt sjukt hur mycket öl de tillverkar, och då är det bara här i Milwaukee… En sån otroligt konsumtion!

Vi fick även avsluta med en smakprovning på tre av ölsorterna de har. Så det var väl höjdpunkten för hela gänget haha!

IMG_3655

IMG_3656

IMG_3657

IMG_3661

IMG_3670

IMG_3678

IMG_3688

IMG_3695

IMG_3696

IMG_3722

IMG_3733

Igår åkte vi vidare till Cleveland och här är vi just nu, kommer ett nytt inlägg om resan och resten! Puss