Sista dagen i Cleveland

I går var sista dagen i Cleveland och den såg ungefär ut som första dagen. Vi tränade lite i hotellets gym och tog sedan en lite längre promenad runt stan. Vi hittade en väldigt häftigt köpcentrum, Tower City Center. Vi tittade runt lite och tog sedan en fika på Starbucks innan vi gick hemåt.

IMG_3864

IMG_3865

IMG_3866

IMG_3868

IMG_3869

IMG_3870

IMG_3891

IMG_3875

IMG_3894

På vägen hem gick vi in i en (också jättehäftig) godisaffär, finns säker överallt men jag har då inte varit in i någon tidigare. De hade så jäkla mycket godis. Det konstigaste men det man kanske inte blev så förvånad över var baconchokladen, baconkola och så fanns det såklart också en plånbok med baconmönstret. Godis från en hel del länder, även Sverige, den kända Swedish Fish.

IMG_3902

IMG_3905

IMG_3907

Tillbaka på hotellet gjorde vi oss i ordning och gick och åt på Buffalo Wild Wings innan vi skulle på matchen. Har aldrig ätit där tidigare, också en upplevelse faktiskt. Vi fick in så otroligt mycket mat, en hel det mer än vad man hade tänkt sig. När jag skulle börja på min hamburgare var jag typ redan mätt, så jag kan inte påstå att jag fick i mig mycket.

IMG_3911

IMG_3914

Vi tittade sedan på matchen, de mötte samma lag igen och vann igen, med fem mot två denna gång. Efter matchen åkte några i laget tillbaka till Milwaukee och några åkte vidare till andra ställen för att fira jul, Emil stannade kvar med oss. Vi gick tillbaka till hotellet och väntade på Emil. När han kom gick vi tillbaka till Buffalo Wild Wings så att Emil kunde äta något efter matchen. Jättemysigt och sköt att Emil nu äntligen är ledig! (Det tycker han nog själv också!)

IMG_3936

När han hade ätit gick vi tillbaka till hotellet igen och la oss. Vi tittade lite på vårt nya favoritprogram, Live PD, innan vi stängde och för att sova.