Hockey och hemresa

Sista dagen i Buffalo och matchdag för svenska juniorlandslaget. Vi klev upp på morgonen och började med att packa alla våra saker. Vi ställde in våra väskor på Emils föräldrars rum och gick ner för att äta. Emil hade lite bråttom för att han och hans mamma skulle bort till arenan för att göra ett reportage om Elias. De var borta i lite mer än en halvtimme och kom sedan tillbaka till oss. Vi tog det lite lugnt på rummet innan vi åkte tillbaka arenan.

B-arenan Sverige skulle spela i låg på sjätte och sjunde våningen i ett höghus bredvid den stora arenan. Har aldrig varit med om det tidigare, trodde inte det var möjligt heller men tydligen, häftigt.

IMG_4225

IMG_4241

IMG_4252

IMG_4276

IMG_4282

IMG_4297

Vi tog en lite lätt lunch där i form av en pizza slice. Fanns inte mycket annat, popcorn och öl. Blir kål och ägg när vi är tillbaka i Milwaukee…

Vi tittade på matchen och några minuter innan den var slut sa jag och Emil hej då till familjen och bokade uber tillbaka till hotellet. Sverige vann förresten med sex mot ett och Elias gjorde ett mål och en assist, så roligt! Vi hämtade väskorna och tog ännu en uber ut till flygplatsen. Planet blev såklart sent men flygningen gick jättebra och vi han precis med bussen som gick mot Milwaukee. Vi kom fram runt halv tio och gick och la oss nästan direkt.

Hela julveckan har varit en ändå stor resa men det har varit roligt och att få spendera julen med familjen är mycket värt, även om det blir mycket farande hit och dit. Vi hade en riktigt fin jul fast den inte varit som vanligt och vi skulle absolut göra om det igen.