Julafton i B(ilen)uffalo

Julaftons morgon. Vi vaknade klockan åtta och klev upp för att packa och äta frukost (om man kan kalla det för frukost) smörstekt äggröra potatisklyftor, inlagd frukt och bacon. såklart fanns det även mackor med tillbehör och sockerflingor. Efter frukosten checkade vi ut och beställde en uber till flygplatsen, eller till flygplatsen, till biluthyrningen. Vi lämnade in alla papper och fick välja en bil, en minivan. Vi packade in grejerna och började vår resa mot Buffalo.

IMG_3942

IMG_3948

IMG_3956

IMG_3970

IMG_3969

Det tog lite mer än tre timmar men gick väldigt smidigt, det var inte alls så mycket trafik och det var bara raka vägen från Cleveland till Buffalo så inte alls svårt att köra heller.

Vi åkte direkt till flygplatsen i Buffalo för att lämna igen bilen. Därifrån tog vi en uber igen till hotellet, Hyatt Regency, tydligen samma hotell som Elias (Emils lillebror) och hela svenska juniorlandslaget och en hel del av de andra lagen. Rätt häftigt!

IMG_3972

IMG_3973

IMG_3982

IMG_3983

Vi checkade in och mötte sedan upp Elias för att äta lite lunch. Vi tog en kort (riktigt kort) sväng runt stan bara för att inse att i princip allt var stängt. Vi hamnade sedan i hotellets restaurang där vi beställde in lite från barmenyn (eftersom klockan var fyra och vi ville ha lunch, middagen öppnade fem). Vi fick så mycket mat att Emil och jag delade på en av de två salladerna vi beställde in.

IMG_3985

IMG_3990

IMG_3992

IMG_3993

Jätteroligt att träffa Elias igen, det var ju några månader nu för både mig och Emil.

Efter lunchen vilade vi lite och fräschade till oss innan vi gick ner för att äta middag, på samma ställe. Jättegod mat och efter middag mötte vi upp Elias på rummet och firade lite julafton. Vi fick resa och biljetter till VM i Ryssland av Emils föräldrar. Riktigt häftigt, men vi får se om vi åker dit eller tar en utlandssemester med hela familjen (nu när lottningen blev som den blev).

IMG_4017

IMG_4018

IMG_4048

IMG_4077

Vi hade en riktigt speciell julafton men det var jätteroligt att träffa hela familjen. De jular vi firar här kommer troligtvis att bli lite speciella eftersom vi är i ett helt annat land och inte alltid är säkra på vart vi är. Men man får ta det lite som det kommer, det spelar ju faktiskt inte så tror roll vart vi är bara vi är med varandra.

Jag hoppas ni alla hade en fin jul och att vi får en bra fortsättning.