Juldagen vid Niagrafallen

Juldagen var en helt otroligt stålande dag. Vi blev bländade när vi skulle ner för att äta frukost. När vi åt bestämde vi oss för att åka till Niagrafallen, just för det fina vädret. Det låg ungefär en halvtimme ovanför Boston, vid gränsen till Canada.

Vi gick upp och klädde på oss, så mycket kläder vi hade, innan vi bokade en uber. Vi blev lite lurade av det fina vädret för ute var det ungefär en miljon grader kallt och det blåste is.

Det tog lite längre tid att åka dit än vad vi hade tänkt oss. Chauffören körde fel (har var inte från området, många av uberchaufförerna har kört in till Buffalo för att köra under junior-VM så det har väl inte så bra koll). När vi väl kom fram började vi med att äta lunch. Vi åt på Fridays, första gången och man måste ju prova åtminstone en gång.

IMG_4109

IMG_4111

När vi hade ätit drog vi igen alla dragkedjor vi kunde och vandrade ner mot fallen.

IMG_4114

IMG_4115

IMG_4120

Så jäkla häftigt, men det blåste dock så mycket att vi nästan frös ihjäl. Kan tänka mig att det är lite häftigare på sommaren, framförallt varmare.

IMG_4125

IMG_4129

IMG_4144

IMG_4149

IMG_4151

IMG_4156

IMG_4158

Vi stannade inte allt för länge men i alla fall så vi såg båda fallen. När vi kom tillbaka tog jag ett långt varmt bad medan Emil vilade lite. Vi gjorde oss klara och gick sedan ner för att äta på en restaurang som låg i anslutning till hotellet. Jag kan säga att jag är glad att jag tog på mig mina diamantörhängen jag fick av Emil. Det var en liiiite finare restaurang. Så himla god mat och vi hade en så himla trevlig kväll. Elias åt med laget med kom ner till oss när de var klara.

IMG_4299

IMG_4178

IMG_4183

IMG_4189

IMG_4190

Efter middagen gick vi upp på rummet igen och umgicks lite innan vi gick och la oss. En riktigt bra dag, hoppas ni andra också hade det.