Nytt år

Det har blivit lite kort om inlägg nu såhär i starten av året. Jag har bara haft lite mer att göra. Ja, jag tog och passade på att göra några nyårslöften, eller nyårslöften, några förändringar nu när man ändå kan få det att kännas lite som en NYSTART!

Emil och jag har varit riktigt dåliga på att laga mat sedan vi kom hit. Det har varit svårt att komma in i det och svårt att orientera sig i en ny livsstil med helt andra matvaror och annat utbud. Så det blir number one, vi lagar mat, och vi får äta ute/beställa hem mat en gång i veckan. (Nu är inte det här supersuperstrikt, utan vi har bara satt upp lite mål för att bli bättre).

Jag har satt upp ett lite mer personligt mål och det är att försöka träna fem dagar i veckan med dubbelträning två av dagarna. Hittills har det gått bra, har tränat sex dagar i veckan (finns ju inte mycket att göra när det är vinter som på Nordpolen och snöstorm) men så har det bara gått två veckor också.

Det trejde är väl egentligen inget nyårslöfte men vi ska försöka vara mer positiva, kan ju låta superfånigt det förstår jag, men sen vi kom hit så har inte allt flutit på som vi hade hoppats, om man kan säga så. Det har varit lite tufft ibland, och det har påverkat oss och gått ut över det viktigaste just nu och anledningen till att vi är här, hockeyn. Alla har säkert svackor och perioder i livet där allt känns omöjligt, man får tuffa beslut och hamnar i situationer man inte kan påverka, på något sätt alls, och vi känner väl att vi varit där. Vi har haft varandra under hela den tiden och pratar mycket om allt vi känner och nu är vårt mål att försöka ta en dag i taget och inte haka upp oss på detaljer, även om vi båda kanske har starka driv i oss och vill att det vi gör ska få utfall direkt så ska vi bara försöka leva i nuet, stötta varandra och hålla humöret uppe. Vi är här för en sak och det är för oss själva.

Jag ska också sätta igång med musiken mer strukturerat, se till att jag arbetar ett visst antal timmar i veckan med låtar och med text. Jag ska också lägga ut minst tre covers (eller liknande) i veckan för att försöka hålla igång sjungandet. Jag känner att jag sjungit för lite under tiden jag varit här, även om jag har tagit en del sånglektioner så har, att inte hålla igång, påverkar min röst. Vi får se hur bra det blir men förhoppningsvis flyter det på!

För att sammanfatta så kan man väl uttryckligen säga att vårt nya år handlar om att vi ska bli bättre människor. Det kan man såklart bli när som helst, men som jag sa, när man ändå kan ta nytta av och få en liten extra boost av att det faktiskt är ett nytt år och att det kanske blir lite som en nystart så kan man lika gärna göra det.

Detta var första nyåret sedan vi flyttade ihop som vi firat på två håll, eller firat, Emil satt på en buss så jag vet inte hur mycket firande han egentligen gjorde. Jag fick en liten sen nyårspuss vid två på morgonen men det gör mig inget, dagen efter hade vi ledigt och kunde bara mysa. Lägger ut lite nyårsbilder, jag och Amanda hade en hockeykväll med massa gott och lite bubbel.

IMG_4423

IMG_4414

IMG_4410

IMG_4395

IMG_4375

IMG_4429