Stökiga dagar

Emil kom hem i onsdags natt, rätt sent, eller tidigt om man så vill. Han fick blåsa ut ljusen på cupcakesen men sen la vi oss direkt, båda så trötta.

IMG_0287

IMG_0299

Vi firade lite extra dagen efter, försökte smaka alla muffinsarna i alla fall. Det blev bara mys och film från morgon till kväll. Sagan om ringen-/ The hobbit-maraton, en gång om år, tradition, så vad passade bättre än en lång ledig dag efter en veckan resande.

IMG_0323

IMG_0338

IMG_0351

IMG_0355

Han hann vara hemma i två dagar och en av dagarna var det hemmamatch, sedan bar det iväg igen, denna gång till Des Moines i Iowa. Därifrån kom han hem i morse, vid halv sex ungefär.

Det blev en lite sen födelsedagspresent när han kom hem. Jag fick ett sms innan matchen, han satt på toaletten och spelade spel på telefonen (som vanligt), och hade precis tappat telefonen i golvet och spräckt hela skärmen. Som tur var så var jag och Amanda påväg för att köpa nya laddare till våra datorer. Hennes slutade fungera och Emil körde över min med dammsugaren för en vecka sedan ungefär så den har jag hållit ihop med silvertejp sedan dess (inte allt för ofarligt).

Jag tog därmed det vuxna beslutet och köpte honom en ny telefon. Det var riktigt länge sedan han köpt en ny så det var väll dags också, han har haft Iphone sex sen den kom ut och nu köpte jag en sån som jag har, en ny plus så han inte behöver känna sig så fjantig men sin lilla längre, hehe. Han tyckte dock inte att han var värd den eftersom han var så klantig, men nu har han i alla fall AppleCare så nu kan han göra vad han vill.

IMG_0384

Nu väntar en hel vecka på hemmaplan sen åker vi till Utica tillsammans för AHL:s All-star game. Ser fram emot att bara kunna vara hemma tillsammans, laga mat tillsammans och ta reda på disken tillsammans. Sånt man får se fram emot dessa dagar, och det är lycka. Att ha varandra.

Nu ska jag sova för jag tänkte starta nästa vecka med ett tidigt löppass. Hoppas ni alla haft en trevlig helg! Kramar.