Regn och snö

Idag snöar det i Milwaukee, igår regnade det. Det har varit blött och regnigt ute i tre-fyra dagar nu men i morse vaknade jag av att en av grannarna skrapade is från rutan, en decimeter snö har det kommit under natten.

Fantastiskt för huden, eller så inte. Jag har varit så himla torr i perioder sedan jag kom hit, skyller en del på de produkter jag använt också, men luften har nog gjort de mesta. Nu har jag i alla fall äntligen hittat lite saker som jag verkligen känner passar mig. Jag har tidigare alltid gått efter, och letat efter produkter för oljig hy, för porer och för acne, bara för att, ja, det vill man ju verkligen inte ha. Men att jag kanske får några ojämnheter i huden ibland tror jag mest (i alla fall idag) beror på att jag inte haft rätt saker, torkat ut en redan torr hud.

Jag har väldigt väldigt känslig hud, något jag äntligen insett, och har lärt mig nu att verkligen läsa vad produkter jag köper innehåller och vad de är bra för.

IMG_0414

IMG_0418

Det är match ikväll så Emil har bara haft ”pre-game”-tid hela dagen, sedan han kom från värmningen i morse. Sovit, ätit och spelat tv-spel. Roligt. Jag har passat på att jobba lite med mina låtar, äntligen går det framåt, saknar bara min gitarr… men vi ska kanske åka iväg någon dag och se om vi kan hitta någon som duger. Det är ju lite svårt att sitta med midi-piano och arbeta, speciellt när jag inte är så bra på att spela piano från första början. Men men, det kommer nog, övning ger färdighet!

Nu ska jag göra mig klar och gå över till Amanda lite innan vi drar iväg på matchen! Ha en fin kväll. Kramar!