Sol och värme

Vädret skiftar rätt rejält här i Milwaukee. Nu har vi haft ett par-tre dagar av sol och faktiskt, riktig vårvärme. Det har inte hänt så mycket under veckan som varit, men vi har hittat på lite ändå.

Det har ju såklart spelats hockey, i tisdags var vi iväg till arenan igen och kollade när Admirals mötte Cleveland. Gick inte så bra, säger inte mer än så. Efter matchen åkte vi faktiskt till The Knick och åt med några i laget, var länge sedan vi gjorde det nu, supertrevligt och jättegod mat, som vanligt.

IMG_0438

IMG_0447

IMG_0450

Eftersom det bara varit en match den här veckan så har vi haft ganska mycket fritid, så bowlingbanan i lobbyn har blivit väl utnyttjad. Emil tycker inte att det är alltför roligt för att jag bra vinner över honom, men han har i alla fall fått till det någon gång, tre av tio kanske i alla fall (de dagar jag spelar i klackar) haha.

IMG_0467

IMG_0465

Har promenerat nu tre dagar i rad bara för att det varit så otroligt fint väder, och tagit någon lunch (på samma ställe två dagar i rad, thai-namite, favoritstället, bästa sushin i stan) med två av svenskarna här, Amanda såklart, också Karin, och hennes söta lilla tjej. Idag har det nog varit de bästa vädret på hela vintern, eller våren, eller vad säger man, sen det blev snö kanske. Klarblå himmel och varma vindar, otroligt skönt. Har inte promenerat så mycket innan men det ska jag försöka göra lite oftare de dagar det är fint. Kanske att jag till och med får med mig Emil någon dag.

IMG_0505

IMG_0506

IMG_0490

IMG_0510

IMG_0512

Nu ska jag snart promenera till matchen, ska plocka upp Karin som bor en kvart härifrån kanske och sedan ska vi gå dit tillsammans (vi får ju passa på när det inte är minus femton liksom).  Idag möter de Ontario för första gången, tror jag. Nu känns det som att det var så länge sedan de vann så idag hoppas jag att det kan bli något annat än fem mål mot oss som det blev förra matchen…

I morgon går lager på ledighet i fyra dagar men vid fem på morgonen åker Emil och jag mot flygplatsen för att åka till Utica, lagets målvakt åker också med (även han svensk). Det hade varit skönt med några dagar ledigt men det ska faktiskt bli lite roligt att komma iväg i alla fall, få se en All-Starmatch även om det är i AHL. Få se något annat, även om det enligt Emil och hans kompis som spelar där, är USA:s r*vhål.

Nu ska jag göra mig klar och dra iväg! Hoppas ni sover gott där hemma, kramar på er alla.