Sola framför tv:n

En kort dag som kommer bli mycket längre. Började morgonen med att träna, Emil åkte på hallen och jag gick ner i gymmet. Väldigt uppfriskande och skönt att springa av sig lite på morgonen. Efter detta gjorde jag mig en smoothie, som alltid, och satte mig framför balkongdörrarna på min yogamatta. Öppnade upp och satt där i solen och stretchade. Underbart! När Emil kom hem la han sig bredvid mig och där har vi sedan varit hela dagen. Jag har såklart duschat och Emil bytte från liggande till sittande efter ett tag (för att spela tv-spel) men vi har i princip suttit på golvet i solen, hela dagen.

IMG_4604.jpg

Man hinner inte med mycket på matchdag så dagarna känns väldigt korta, fram till fem i alla fall, sedan blir de otroligt långa (nu för tiden). Jag ska alldeles snart promenera iväg till ishallen och sedan spendera resten av kvällen där, för idag är det match. Inte alls kul tycker jag då, just nu vill vi bara åka hem till Sverige och Sundsvall. Är så less på allt som har med hockey att göra, hade kunnat skriva en hel del om vad jag tycker men det får man inte göra, jag ler istället också säger ”det är en annan kultur bara, man vänjer sig…. … ..”. Ibland är det okej att klaga… Hade kunnat säga att det har ju sina fördelar att vara här också men jag känner inte riktigt så nu, kanske nästa år, eller året efter det.

Det är i alla fall ett äventyr och om jag ska vara ärlig så har jag så roligt med Emil så det spelar egentligen ingen roll vad som händer utanför eller vart vi bor. Bara jag har min bästa vän.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, och lite mascara och dra iväg. Tänkte att jag skulle promenera till hallen idag, det har äntligen börjat bli lite varmare på kvällarna (inte mer än minus tio i alla fall) och det är lite ljusare så jag kan känna mig lite lite tryggare.

Hoppas ni alla haft en bra fredagkväll och jag hoppas framförallt att ni haft roligare än vad jag kommer ha! Kram.