Mamma och pappa

Nu är det bara någon timme kvar innan mamma och pappa är framme i Milwaukee och jag längtar så mycket. Jag har varit så nervös hela dagen för deras skull, eftersom de (mamma) jagat upp sig så mycket inför resan (med ”inför” menar jag i en månad. Pratade med dem för en stund sedan och allt hade gått bra men det hade varit jättemycket folk och tagit tid. Nu är de i alla fall påväg från Chicago och hit!

Idag har jag städat och fixat lite inför att de ska komma, man måste ju anstränga sig lite tänker jag. Lite extra mat och fika och så. Hur sjukt är det att det varit vårväder och plusgrader i lite mer än en vecka nu (snöfritt mycket mycket längre än så) och idag när de landar så börjar det snöa… Där rök alla planer på att gå längs Lake Michigan i solen och titta på ankorna. Förhoppningsvis håller det inte i sig, men jag ska inte hoppas på allt för mycket, det är förmodligen mamma som tagit med sig vädret. Hon säger det själv, alltid otur. Vi bokade resan till Gotland igår som vi ska göra i sommar, mamma och pappa ska med. Det lär väll bli första gången det regnar hela veckan när jag är där, har alltid varit strålande väder alla dagar. Vi får väll se, ska bli roligt att de hänger med i alla fall, vi får väll dricka vin och spela kort om inte annat!

IMG_4653

IMG_4666

Igår var vi på hockey (ovanligt), vinst igen (tredje raka så nu är vi lite gladare här hemma). Efter det åkte vi tillsammans med några vänner till oss och åt på en restaurang här i stan som heter Buckley’s, supergod mat och vi hade jättetrevligt. Vi åkte sedan hem till dem och fortsatte att ha supertrevligt. Lite vin och popcorn, en riktigt bra kväll.

IMG_1854

IMG_1863

IMG_1865

Idag var vi båda lite bakis när vi vaknade, eller mest trötta och kanske med en liten aning huvudvärk. Det blev en kall kål/spenatsmoothie med kiwi och frön till frukost. Det satt bra.

IMG_4651

IMG_1879

Här är gårdagens frukost, också den helt okej. Emil fick smaka drakfrukt för första gången, det spelar egentligen ingen roll hur det smakar, nya saker är alltid äckliga, enligt honom… Så den fick jag nästan helt för mig själv.

IMG_4637 2

Nu ska vi alldeles strax åka och hämta upp föräldrarna, hoppas ni haft en bra dag och får en till bra dag i morgon, kram.