Vac: Miami

För några dagar sedan hörde en kompis hemifrån av sig, hon ska till USA nästa tisdag och undrade om hon kunde komma och hälsa på några dagar. Skitroligt! Igår skrev hon och undrade om jag ville hänga på till Miami på onsdagen efter hon landat. Jag har aldrig bokat en resa och åkt själv, aldrig någonsin. Visst har jag rest lite, Emil och jag var ju iväg till London, men det var långt ifrån spontant OCH vi fick hjälp av travelagent att boka både flyg, hotel och matchbiljetter. Så det är liksom lite främmande.

Det är som när jag tänker på de som bara tar ryggsäcken och drar iväg med lite fickpengar. Hur de vågar och hur häftigt det måste vara. Det handlar nog också mycket om vem man är, hade jag verkligen velat åka hade jag nog gjort det för länge sedan. Men det är inte det som är poängen, det ligger så långt ifrån mig. Min första tanke var ”nej men inte kan jag åka heller, sånt gör inte jag” och sen tänkte jag på Emil som just nu är i Kalifornien. Det är klart som fan jag ska åka. Kunde inte säga nej, så igår natt bokade vi, eller hon då (myrsteg). Något roligt ska jag väll ändå få ha när jag är här, Emil drar iväg till alla möjliga varma ställen (han får ju inte så mycket semester och han kan ju inte slappna av och ha så roligt, men ändå).

Det ska bli så härligt! Kan inte påstå att jag är redo för bikinin men när är man det då? (Förhoppningsvis till sverigesommaren).

Vi åker alltså nästa onsdag och kommer hem på lördagen. Har kollat SMHI och YR lite och det ska vara sol och ungefär tjugofem till trettio grader. Vad tar man med sig? Känner direkt att jag inte har ett enda plagg med mig för den sortens väder. Jag och en tjej i laget kanske ska dra iväg på en liten tripp i morgon så kanske man kan förnya något i alla fall (har dock inte för höga förhoppningar eftersom vi är i Milwaukee) och hittar jag inget så får jag väll gå runt naken då, som Emil säger varenda gång jag står i garderoben, frustrerad över att jag inte har något att ha på mig (det känner vi nog alla igen).

Nu ska jag sova, är så otroligt trött. Emil spelade match idag mot Stockton och eftersom det skiljer två timmar så började alltså matchen klockan nio istället för sju, och slutade strax innan tolv, och nu är klockan ett, för sent för mig! Ha en fin torsdag, kramar!

https://www.zoni.edu/miami-beach-fl/