Time to ”Miami”

Har packat hela dagen. Lite konstigt med tanke på att jag bara ska ha med mig handbagage, det är ju liksom inte så mycket som får platts, väldigt begränsat utrymme för roliga saker. Men det är väll därför det tagit sådan tid… Hur ska man få plats med allt man vill ha med och samtidigt få igen dragkedjan, OCH samtidigt kunna planera så att man inte har fem tröjor och tre klänningar när man kommer fram, och ingen nederdel… Det handlar liksom om tre dagar, men jag måste säga att det är svårare att packa för det, än för två veckor. Man måste liksom sålla ut och matcha och tänka igenom, femtusen gånger.

Nu sitter jag i alla fall på bussen påväg ner till Chicago, nervös att jag glömt något, mens et viktigaste är ju passet telefonen och pengarna, och det jag så ska snart börja slappna av. Allt löser sig! Landar i Chicago runt halv åtta, bussen går till flygplatsen så jag ska möta upp Amanda där, som flugit från Sverige och sedan åker vi vidare till en tjej i Chicago som vi ska sova hos inatt. Ska bli riktigt roligt!

I veckan har jag hängt med Karin när killarna var borta. Promenerat och lunchat, så himla mysigt och det har varit finväder hela veckan!

IMG_2506

I fredags åkte vi och shoppade lite, tänkte att jag kanske kunde hitta något fräscht och somrigt. Kom hem med tre vårjackor och lite underkläder, gick inte som planerat. Hade faktiskt beställt lite kläder också så jag har packat med mig en klänning därifrån, snarare två.

IMG_2523

Hade svårt att välja baddräkt, så det blev två där också och en bikini. De tog nog mest platts om jag ska vara ärlig. Men det är det nog värt! Jag tänkte att jag skulle inviga min svarta med bara axlar denna resa (som jag haft i ett år nu) så jag hoppas det blir bra väder. Kollade innan jag åkte och det skulle kanske regna lite i morgon men det kanske försvinner, skulle i alla fall vara runt trettio grader!!!

Nu ska jag snart dra igång matchen, Emil spelar klockan sju och det får jag inte missa. Ha en bra kväll/natt/dag, på återseende! Kram