Mitt i semestern men ingen tid att skriva

Nu är vi helt plötsligt i Sverige, det svänger fort. Eller det kanske det inte gör men jag har väll varit rätt dåligt på att blogga sedan jag kom tillbaka från Miami (kan jag se, eftersom mitt senaste inlägg handlar om resan dit).

Nu har vi äntligen fått lite ”lugn och ro”. Det känns inte som att vi varit hemma i lägenheten en dag tillsammans sedan vi kom hem, och det har vi i princip inte heller. Vi har i alla fall inte kunnat satt oss ner i soffan och bara känt att ”nu, nu är det ledigt”. Det har varit familjer man ska hälsa på, det har varit brännbollsturnering, träning i Växjö, midsommar, resa till Prag, Gotland, Stockholm, sensommarfestival, dop, ja allt möjligt.

Men nu är vi hemma och idag regnar det för första gången på väldigt väldigt länge, så jag sitter här framför datorn och Emil sitter med den nya uppdateringen av Fortnite och spelar med Elias som sitter i rummet bredvid, ja en lugn dag (om de inte förlorar allt för mycket).

Jag tänker att jag sammanfattar den senaste tiden i separata inlägg, det blir enklast så! Kanske bara med bilder, vi får se.

Hoppas ni alla har en fantastisk sommar och att ni alla mår riktigt riktigt bra! Kram