Prag

2018-06-11 – 2018-06-15

Vi åkte till Prag tillsammans med Emils familj (Irene, Torbjörn och Elias). Anledningen att vi åkte var i grund och botten E.H.C Awards. Elias var nominerad (och vinnare) till priset ”European Young Player of the Year”, så vi åkte för att han skulle kunna vara på plats och ta emot det. Vi fick ju biljetter till VM i julklapp men valde att inte åka eftersom det var så bökigt med matcherna, istället blev detta lite som vår julklapp.

IMG_5856

Det var inte tanken att Emil och jag skulle följa med på galan men när vår kontaktperson såg att vi hade följt med så bjöd de in oss också. Det var en rolig och häftig kväll med massa god mat (och en del tårar). Elias var jätteduktig och vi var jättestolta!

IMG_6061

IMG_6104

De andra åkte hem på onsdagen, men Emil och jag stannade till fredagen. Vi gick runt på stan och kollade på massa saker, vi åt god mat och hade bara väldigt mysigt.

IMG_6149

IMG_6242

Åt på en av de bästa restaurangerna jag varit på, Marina Ristorante, en båt som stod i ån.

IMG_6170

IMG_6188

Eftersom vi inte hade jättebra väder under veckan och nästan hade sett allt så passade vi på att utnyttja hotellets privata spaavdelning sista dagen. På eftermiddagen tog vi en sväng till på stan innan vi avslutade med en båttur på ån.

IMG_6230

Vi gick förbi en väldigt häftig godisaffär, tog en fika med tio munkar (ej ätbara) och åkte även lite cykeltaxi.

IMG_6260

IMG_6273

”One hour cruise”

IMG_6297

IMG_6321

IMG_6307

Innan vi åkte tillbaka till hotellet så åt vi en gång till på Marina Ristorante eftersom det var så otroligt gott dagen innan.

IMG_6327

Vi åkte hem tidigt på fredag morgon.

IMG_6345