Sverige (part one)

De första två veckorna var det bara familj, familj och mer familj. Vi var knappt i lägenheten. Vi hälsade på hemma i Ånge och Östavall, föräldrarnas stuga, var på släktträff och födelsedagsfest. Mitt i allt det så var Emil var ner till Växjö och drog igång försäsongsträningen också. Man kan säga att vi bara flängde runt och inte hade så mycket tid till oss själva.

I alla fall. Första dagen hemma vaknade jag vid fyra på morgonen, Emil sov som en stock men jag klev upp och började packa upp. Vi åt frukost på caféet som ligger i huset och sedan myste vi bara med katterna hela dagen och tog det lugnt.

IMG_4961

IMG_4968

IMG_5012

IMG_5827

IMG_5072

IMG_5092

Bland allt åkande fram och tillbaka hade vi några enstaka dagar ensamma i lägenheten. Emil målade naglar, vi la lite pussel, vi var på bio, packade upp mer, promenerade runt på stan och bara var.

IMG_7432

IMG_5127

IMG_5386

Besök av mamma och pappa

IMG_7453

IMG_7539

Lunch på stan

IMG_5166

IMG_5168

Vårt (om man får säga det) inte så vackra men underbara lägenhetshus

IMG_5172

Det har nästan varit för varmt, nej det HAR varit för varmt. Vi har haft trettiofem grader i lägenheten en hel del dagar. Vi har mestadels hållit till på balkongerna. Tog även en dag på Tranviken och det kommer absolut komma fler.

Påväg hem till familjen

IMG_5195

Fick till en liten fin bild på släktträffen vi var på med min familj.

IMG_5283

Vid Emils föräldrars stuga

IMG_4545

IMG_7569

Det var två trötta veckor, i alla fall en mycket trött vecka. Emil sov då han skulle vara vaken och jag var vaken då jag skulle sova. Men det är skönt när man inte behöver göra någonting alls över huvud taget.

 

Lunch på stan en otroligt varm dag i fel kläder (vi hade inte kommit in i det svenska vädret riktigt).

IMG_5631

IMG_5637