Stockholmstripp 2

För två helger sedan var jag ner till Stockholm, för andra gången (men denna gången själv) för att hälsa på min bästa vän Catarina. Jag hann inte träffa henne mer än på hennes föreställning när vi var ner förra gången så det var absolut nödvändigt att hälsa på. Vi hade ju inte talat om att vi skulle komma då så vi hade båda två inplanerade saker de dagarna vi var där.

Jag åkte ner på fredag morgon så jag kom till stan vid halv tolv ungefär. Träffade upp Amanda för en lunch på stan innan jag åkte ut till Cattis (Amanda jag var till Miami med). Alltid lika roligt att träffa henne!! Åt och tog en väldigt väldigt snabb sväng på stan innan hon åkte tillbaka till sitt jobb och jag åkte ut till Vällingby.

Vi handlade lite mat, åt middag och bara pratade hela kvällen, så himla mysigt! Såg en film och sedan gick vi och la oss. Tanken var att vi skulle gå ut, men vi har väll antagligen blivit lite för gamla, närå… ska ta revansch nästa gång jag åker ner.

IMG_7793

Dagen efter åt vi frukost och tränade lite innan vi gjorde oss klara för att åka in till stan. Nästan hela dagen gick, men vi hade väldigt mysigt, och sov även ganska länge så det kan ha varit därför.

IMG_7856

Vid halv sju åt vi tillsammans med mina föräldrar och min bror på Lokes bar på Bondegatan, så god mat! De var nere i stan för att åka ribbåt och helikopter. Efter att vi ätit gick vi till lägenheten en sväng och drack lite vin innan vi gick ut. Var inte ute så länge innan vi åkte hem till Cattis igen. Lugn men trevlig kväll!

IMG_8160 2

(Bjuder på de här bilderna)

På söndagen tog vi det lite lugnt igen och bara myste. Gick vi i lite affärer i Vällingby innan vi sa hej då och jag åkte in till centralstationen och mötte upp min bror som åkte samma tåg som jag.

Hade en riktigt bra helg och jag tänker att jag ska hinna åka ner igen innan jag åker över till USA, eller jag måste ner en gång till innan jag åker, så enkelt är det.